۲۰ شهریور ۱۳۸۶، ۱۴:۲۶

سرمایه گذاری 60 هزار میلیارد ریالی در بخش گردشگری و صنایع دستی کشور

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر جذب منابع و کارآفرینی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه بالغ بر 60 هزار میلیارد ریال در بخش گردشگری و صنایع دستی کشور سرمایه گذاری خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، همایون حمیدی، ظهر امروز در دهمین نشست هم اندیشی مدیران کارآفرینی سازمان های میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری سراسر کشور افزود : طبق برنامه ریزی های صورت گرفته ، 30 هزار میلیارد ریال از اعتبارات یاد شده در بخش گردشگری و 30 هزار میلیارد نیز در صنایع دستی کشور جذب می شود .

به گفته وی ، در برنامه ریزی فوق پیش بینی شده است تا هر استان به میزان 2 هزار میلیارد ریال از منابع یاد شده را جذب نماید .

حمیدی در ادامه به پتانسیل های موجود در بخش گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد و افزود : بر اساس مطالعات انجام شده تنها در بخش صنایع دستی کشور بیش از 300 رشته مختلف درآمدزا وجود دارد .

وی اضافه کرد : تنها در حوزه صنایع دستی و گردشگری کشور راه اندازی بیش از 600 موسسه و بنگاه رودبازده اقتصادی پیش بینی شده است .

به گفته وی مجموعه جامع طرح های کارآفرینی سراسر کشور نیز تدوین شده و تا پایان شهریور ماه به صورت کتابی ویژه در اختیار تمامی استان ها قرار می گیرد .

مدیرکل دفتر جذب منابع و کارآفرینی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور ضمن اشاره به استقبال بخش خصوصی و سرمایه گذاران خارجی از طرح های گردشگری ایران تصریح کرد : با تهیه و معرفی مناطق نمونه گردشگری در سراسر کشور ، سرمایه گذاران خارجی و نیز ایرانیان خارج از کشور به شدت برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های مشارکتی در صنایع گردشگری ایران اعلام آمادگی کرده اند .

همایون حمیدی ، در ادامه از ابتکار جدید سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری برای ارتقای جایگاه گردشگری کشور خبر داد و گفت : به منظور ایجاد انقلاب و تحولی مهم در صنعت گردشگری کشور ، بورس گردشگری در ایران راه اندازی می شود .

وی افزود : بدین منظور پس از مذاکره و هماهنگی با مسئولان بورس ، توانمندسازی شرکت های گردشگری در ایران آغاز شده تا این شرکت ها توانایی حضور و رقابت در بازار بورس را به دست آورند .

حمیدی در مورد مهمترین دست آوردهای راه اندازی بورس در کشور تصریح کرد : ارتقای صنعت گردشگری و ارایه مدل های مختلف سرمایه گذاری مهمترین دست آورد راه اندازی بورس گردشگری در کشور خواهند بود .

وی در ادامه خاطرنشان کرد : سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری به تنهایی متولی ارتقای جایگاه این صنعت در کشور نیست بلکه بدون همکاری ارگانهای دیگر چون : وزارت امورخارجه در تسهیل ویزا ، راه و ترابری در توسعه حمل و نقل و ... در جذب گردشگر بسیار مهم است.

حمیدی در عین حال وضعیت گردشگری در کشور را مطلوب ارزیابی کرد و گفت : آمار موجود نشان می دهد جایگاه صنعت گردشگری نسبت به 2 سال قبل به میزان قابل توجهی ارتقا یافته ضمن اینکه افزایش حساسیت به میراث فرهنگی و توسعه صنایع دستی از دست آوردهای دو سال اخیر بوده است.

این مقام مسئول در دفتر جذب منابع و کارآفرینی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور به برنامه های اشتغالزایی دولت در بخش گردشگری کشور اشاره کرد و گفت : طبق پیش بینی های صورت گرفته باید در طول 2 سال اخیر زمینه اشتغال برای 2 هزار نفر در بخش گردشگری هر استان ایجاد می شد که تا نیمه اول سال 86 ، به طور متوسط تعداد یک هزار و 500 نفر از میزان پیش بینی شده محقق شده است.

کد خبر 550316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha