به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاسمی فرزاد سه شنبه در یازدهمین کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سال جاری، گفت: تعداد ۲ واحد گلخانهای، یک واحد تولیدکننده بذر و یک واحد مرغداری در زمینه مالی دچار مشکل شدهاند که سعی بر ارائه راهکارهای لازم برای گرهگشایی از واحدهای یاد شده در پیش گرفته خواهد شد و یک طرح گلخانه در نهاوند نیز برای بررسی بیشتر به جهاد کشاورزی استان همدان ارجاع داده شد.
وی ادامه داد: تمام تلاش این ستاد رفع موانع و مشکلات بر سر راه تولیدکنندگان است تا چرخ تولید در استان همدان شتاب بیشتری بگیرد.
استاندار همدان با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۵ درصد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، انجام و اجرایی شده است، افزود: با همکاری مؤثر بین دستگاههای اجرایی استان همدان و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، مشکلات واحدهای تولیدی با سرعت بیشتری پیگیری و حل میشود.
این مسئول با تاکید بر اینکه ضرورت دارد که واحدهای تولیدی استان، در کنار تولید، به صرفه جویی در منابع دولتی نیز توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم واردات کالاهایی که مشابه داخلی دارند، توجیهی ندارد و هزینههای شرکتهای تولیدی باید منطقی باشد.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: تولیدکنندگان با خرید کالای ایرانی و حمایت از تولیدات داخلی نقش مهمی در پیشبرد اهداف عالی کشور و تحقق شعار امسال دارند.
وی با بیان اینکه اعطای تسهیلات باید با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی صورت گیرد، اضافه کرد: ۵ واحد تحقیقات بذر اصلاح شده در سطح استان وجود دارند که از ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان درخواست کردهاند تا بانک کشاورزی در راستای دریافت اقساط و بدهی شرکتها، مساعدت داشته باشد.
استانداره مدان با تاکید بر اینکه در این ستاد مصوب شد که شرکتهای تولیدکننده بذر، ملزم به تسویه تسهیلات متناسب با درآمد به شرط فروش محصول و بازپرداخت آن حداکثر تا سقف یکسال شدند، افزود: تسهیلات اعطایی به بخش کشاورزی باید در کوتاهترین زمان ممکن برگشت داشته شود تا دیگر واحدهای تولیدی استان از این ظرفیت استفاده کنند.
قاسمی فرزاد در پایان تاکید کرد: دولت احیای واحدهای راکد و نیمه فعال را در اولویت کاری خود قرار داده و همه مدیران دستگاههای اجرایی نیز، باید در این رابطه فعالتر از گذشته عمل کنند.
نظر شما