به گزارش خبرنگار مهر، پیمان اسکندری روز سه شنبه در جلسه طرح جهش تولید در دیمزارهای استان که با حضور ناظر عالی طرح جهش تولید در دیم زارهای کشور برگزار شد، اظهار کرد: همکاران مرکز تحقیقات کشاورزی با همکاری کارشناسان مجموعه اقدامات مؤثری در راستای کشاورزی دانش بینان و تولید بذور غلات انجام داده اند که در آینده نزدیک تأثیر آن را در پایداری تولید محصولات زراعی خواهیم دید.
وی با بیان اینکه بخش بزرگی از اشتغال و معیشت استان کردستان به بخش کشاورزی وابسته است، افزود: با توجه به اینکه بیش از ۸۸ درصد اراضی کشاورزی استان کردستان دیم است و با تنشهایی آب و هوایی که در چند سال اخیر روی داده است باید با فعالیتهای دانش بنیان با این تنشها مقابله کنیم و پایداری در تولید را حفظ کنیم.
اسکندری تأکید کرد: بخش تحقیقات را با تمام توان حمایت میکنیم و یافتههای علمی را در بین کشاورزان استان ترویج خواهیم کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به مصادیق بارز کشاورزی دانش بنیان اذعان کرد: اصلاح بذر، تغذیه و بهره گیری از کشاورزی حفاظتی میتواند تضمینی برای پایداری تولید در شرایط خشک سالی باشد.
وی افزود: تیمی که در بخش کشاورزی کردستان فعالیت میکند یک تیم منسجم است که صادقانه در راستای توسعه بخش کشاورزی تلاش میکند و همواره؛ همگام و همراه با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در راستای اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای استان تلاش خواهیم کرد.
نظر شما