به گزارش خبرگزاری مهر، مریم خوشبخت با بیان اینکه از این تعداد ۱۴ مرکز در تبریز و بقیه در شهرستانها فعالیت خواهند کرد، اظهار کرد: از این تعداد مرکز ۲۶ واحد در سطح الف و ۲۱ واحد در سطح ب فعال خواهند بود.
وی با بیان اینکه سال گذشته به جهت شرایط خاص کرونایی حدود ۱۰ هزار نوآموز سنجش شدند، افزود: امسال برای سنجش ۶۰ هزار دانش آموز بدو ورود و بالغ بر ۴۰ هزار نوآموز پیش دبستانی هدف گذاری شده است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی با اشاره به ابلاغ دستور العمل جهش دانش آموزان گفت: این امر امسال برای ۷۰۰ دانش آموز در پایههای دوم تا پنجم ابتدایی پیش بینی شده است.
خوشبخت تأمین مشکل هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را به عنوان یکی از چالشهای پیش روی آموزش و پرورش استثنایی آذربایجان شرقی عنوان کرد و گفت: هزینه ایاب و ذهاب در گذشته رایگان بود، اما به دلیل وضعیت اقتصادی، اکنون آموزش و پرورش ۵۰ درصد هزینه را تقبل میکند و بقیه بر عهده والدین است.
وی خاطرنشان کرد: اما اولیای این دانش آموزان مشکلات دیگری از قبیل هزینههای فیزیوتراپی و سایر درمانها دارند که برای جبران این هزینهها نیازمند کمک شهرداری و سایر دستگاهها هستیم.
نظر شما