به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام احمد عبداللهینژاد صبح دوشنبه در نشست خبری ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان، اظهار داشت: ستاد امر به معروف دارای ۱۸ عضو بوده که ریاست آن را امام جمعه بر عهده دارد و مدیران مختلف دولتی و حاکمیتی در آن عضویت دارند. عمده وظایف این دستگاه سیاستگذاری است و مصوبات این شورا لازم الاجرا بوده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان ادامه داد: از سال ۱۳۹۴ تلاش شد در ستاد اصفهان، امر به معروف و نهی از منکر از یک موضوع خاص در زمان خاص به تمام منکرات جامعه تسری یابد. در مناطق، شهرستانها و اصناف و اتحادیههای مختلف نیز ستاد امر به معروف و نهی از منکر وجود دارد که این موضوعات به صورت شبکهای در سطح استان دنبال میشود. در چند سال گذشته مشکلات قضائی برای عامران به معروف وجود نداشته و سعی شده تا از این آمران حمایت شود.
عبداللهینژاد درباره اینکه گفته میشود ستاد امر به معروف و نهی از منکر به جرایم اقتصادی ورود نمیکند، توضیح داد: اختلاس رفتار علنی نبوده و بعد از یکپروسه قضائی اعلام میشود. مسائل اقتصادی برخی انسانها را به کارهای دیگر میکشاند که پیگیری این مسائل در دستور کار قرار دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به مسئله آب در استان گفت: در مساله آب استان اصفهان افراد مختلفی از امام جمعه تا استاندار زحمت میکشند. ستاد امر به معروف و نهی از منکر در چهارچوب وظایف خود علیه مجریان پروژه بن-بروجن اعلام جرم کرده است. بر اساس ظرفیت قانونی خودمان این منکر را اعلام کردیم و به نتیجه نهایی آن امید داریم.
وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در حوزههای محیط زیستی ورود جدی داشته و مکاتبات مستقیم با شخص مقام معظم رهبری داشته است. در حوزه مازوتسوزی نامهای به دفتر مقام معظم رهبری ارسال و پاسخ مناسب نیز دریافت شد.
عبداللهینژاد تاکید کرد: در مسئله آب چند کار جدی باید رخ داد، ابتدا نیاز به یک ادبیات مشترک بین مسئولان و چهرههای استانی است. از طرفی سهم رسانههای غیررسمی را باید از سهم واقعیت جدا کرد. رسانههای غیررسمی و زرد در بسیاری از موارد ورود و ضمن ایجاد مشکلات امنیتی، تصمیمگیری و تصمیمسازی برای مسئولان را سخت میکنند. تاکنون موارد بسیار زیادی اتفاق افتاده، اما یک عدهای نانشان در خشک بودن این رودخانه است. حالا همینها با بیان برخی از مسائل میخواهند شهروندان چند استان را با هم در فضای مجازی درگیر کنند. هیچ فرقی بین اصفهان، چهارمحال و بختیاری، خوزستان و یزد نیست و باید منافع همه مردم ایران تأمین شود.
برخی مسئولان دغدغه ندارند
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان با اشاره به ضعفهای سیستمهای اداری، تاکید کرد: در برخی از دستگاههای دولتی و نهادهای عمومی که مردم امید بستن ورود و گزارشهای متعددی نوشته شد. در ادارهای از هشت باجه تنها ۲ باجه آن فعال است، در این موارد را با مسئولان آنها صحبت و تغییر روندها درخواست شد. این موارد منکرهای منکر ساز است که اربابرجوع را ناراحت و عصبانی به جامعه میفرستد و اتفاقات ناگواری پس از آن رخ میدهد.
وی افزود: بسیاری از اشکالات جامعه به ضعفهای سیستمهای اداری باز میگردد که برای نظم دادن به این حوزه ستاد امر به معروف و نهی از منکر ورود کرده و توانسته مشکلات را رفع کند. بسیاری از ضعفها به مدیران باز میگردد و مدیر باید توانایی حل این مشکل را داشته باشد. البته برخی از مسئولان ما هیچ دغدغهای ندارند.
دبیر ستاد امر به معروف استان اصفهان در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر وضعیت آموزشی و نوع برخوردهای آمران به معروف تاکید کرد: گاهی هنرمندانه وارد میدان نمیشویم، شخصاً با توجه به شرایط فعلی جامعه با گشت ارشاد به شکلی که الان وجود دارد مخالفت دارم. گشت ارشادی را موافقم که در بین سلبریتیها، آقازادهها و صدا و سیما برود. هرموقع با چهرهها بدون تعارف برخورد کردیم، کف جامعه حل خواهد شد. الگوها رها شده و الگوبردارها را گرفتند. چند نفر از متخصصان ستاد با صدها نفر از افرادی که گرفتار گشت ارشاد شدند صحبت کردند تا مشکل کار را در بیاورند.
وی تاکید کرد: بخشی از مشکلات به این برخوردها برمیگردد، برخورد سلبی باید هنرمندانه باشد و از فرهنگ ما بیاید. این عدم برخورد صحیح خودش باعث مشکلات بسیاری شده است. باید همه به خصوص نمایندگان مجلس دست به دست هم دهند تا این مشکل حل شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان افزود: در برخی نهادها این اشکالی است که باید پذیرفته و برطرف شود. این مشکلات در ستاد امر به معروف و نهی از منکر احصا، دسته بندی و به دستگاههای مختلف ارجاع شده است.
نظر شما