۲۷ خرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲

امام جمعه کوار تاکید کرد؛

لزوم استفاده از تکنولوژی‌های جدید و کشاورزی دانش بنیان

لزوم استفاده از تکنولوژی‌های جدید و کشاورزی دانش بنیان

کوار- امام جمعه کوار گفت: استفاده از تکنولوژی‌های جدید و کشاورزی دانش بنیان باعث افزایش بهره وری در تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید گشول دره سیبی در خطبه‌های امروز نماز عبادی سیاسی جمعه کوار با اشاره به متضرر شدن تعداد زیادی از کشاورزان و باغداران این شهرستان در پی خشکسالی‌ها و بروز سرمازدگی شدید به باغات و اراضی کشاورزی کوار خواستار توجه ویژه مردم به بیمه محصولات کشاورزی شد و اظهار کرد: لازم است تا کشاورزان منطقه با بیمه کردن محصولات زراعی و باغی خود در مواقع بحران پشتوانه‌ای برای جبران خسارات احتمالی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از تکنولوژی‌های جدید و کشاورزی دانش بنیان باعث افزایش بهره وری در تولید می‌شود، بیان داشت: صرفه جویی در منابع آبی واستفاده از شیوه‌های نوین آبیاری، منجر به تولید بیشتر و صرفه جویی در مصرف آب می‌شود.

امام جمعه کوار اهمیت امنیت غذایی در محصولات کشاورزی ودامی ونقش جهاد کشاورزی در امنیت غذایی را موضوعی انکارناپذیر عنوان کرد و گفت: تأمین نهاده‌های کشاورزی توسط جهاد کشاورزی (بذر وکود وتسهیلات بانکی) ارائه تسهیلات نهاده‌های دامی برای تأمین سرمایه در گردش با توجه به حذف ارز ترجیحی در تأمین نهاده‌های دامی از اقدامات گره گشای دولت برای حل معضلات بخش کشاورزی و دامی است.

گشول ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی با ذکر این نکته که باجهاد سازندگی پیام انقلاب به عمق روستاها و اقصی نقاط کشور رسید، خاطرنشان ساخت: با جهاد سازندگی رایحه خدمت جهادی در میان مردمان مناطق محروم و خدمت مجاهدانه و بدون مرز در لبنان و سوریه و آفریقا و… معنایافت.

وی تثبیت امنیت نرم، سرمایه اجتماعی، اعتماد عمومی در جای جای میهن، را ره آورد تشکیل جهاد سازندگی در کشور عنوان کرد و یادآور شد: فرهنگ انقلابی، کارفرهنگی جهادی، فرهنگ کتابخوانی با کتابخانه‌های روستایی توسط جهاد سازندگی رشدیافت.

خطیب جمعه کوار در همین راستا بر ضرورت تغییر الگوی کشت و اصلاح نگرش مردم در مصرف آب تاکید کرد و افزود: باتوجه به شرایط سخت کشور در حوزه منابع آبی و ناکارآمدی قوانین و زیرساخت‌های مربوط به این بخش به‌نظر می‌رسد سریع‌ترین، کارآمدترین و تنها راه مقابله با تنش‌های آبی حال‌حاضر و پیش‌رو تغییر و اصلاح نحوه نگرش تک تک افراد جامعه به مقوله مصرف در منابع کشور به‌خصوص منابع آبی است.

وی خاطرنشان کرد: تبلیغ و ترویج نحوه صحیح مصرف آب از طریق ارائه الگوی مصرف متناسب با شرایط فرهنگی، مذهبی و اقلیمی کشور از سوی نهادها و سازمان‌های مسئول و از آن‌مهم‌تر سازمان‌های مردم‌نهاد می‌تواند در جامع‌پذیری فرهنگ صرفه‌جویی بسیار مفید فایده باشد.

گشول متذکر شد: باید از ظرفیت‌های بالای نظام آموزش و پرورش در جهت درونی‌سازی فرهنگ صرفه‌جویی و تربیت نسل آینده به بهترین شکل استفاده کرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان کوار تصریح کرد: به نظر می‌رسد این امر از طریق ارائه محتوای متناسب در مصرف بهینه منابع آب کشور می‌تواند تصویری درست از نحوه مصرف آب را در ذهن مسئولان و مدیران نسل آینده کشور ایجاد کند.

کد خبر 5516631

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha