۲۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۵

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

عطش در سدهای خراسان جنوبی/تنها ۲۰ درصد ظرفیت مخازن آب دارد

عطش در سدهای خراسان جنوبی/تنها ۲۰ درصد ظرفیت مخازن آب دارد

بیرجند- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی گفت: مجموع حجم سدهای استان ۷۵۰ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر تنها ۲۰ درصد آن آب دارد.

سعید سروری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مجموع حجم سدهای خراسان‌جنوبی ۷۵۰ میلیون متر مکعب است که در حال حاضر تنها ۲۰ درصد آن آب دارد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: در شرایط فعلی سدهای استان ۱۵.۶۱ میلیون متر مکعب آب دارد که این میزان در سال گذشته ۱۷.۲ میلیون متر مکعب بود است که این کاهش در واقع یک زنگ هشدار محسوب می‌شود.

سروری ادامه‌داد: سد زره شهرستان درمیان در حال حاضر ۷.۲۰ میلیون مترمکعب آب دارد که در واقع تنها ۲۹.۸۰ درصد آن پر است که این آمار در مورد سد دره بید شهرستان طبس ۵.۴۸ درصد است.

وی با اشاره به اینکه سد نهرین شهرستان طبس در حال حاضر ۱.۴۴ میلیون متر مکعب آب دارد که ۲۹.۶۳ درصد از حجم مخزن را شامل می‌شود، گفت: حجم مخزن در بازه زمانی سال گذشته حدود ۱.۳۹ درصد بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان‌جنوبی اظهار کرد: سد فرخی شهرستان قائنات نیز تنها ۳۲.۲۸ درصد از حجم مخزن آن آب دارد و مجموع حجم فعلی مخزن آن ۲.۸۵ میلیون متر مکعب است که این میزان در سال گذشته حدود ۳.۴۶ میلیون متر مکعب بوده است.

سروری بیان‌کرد: میزان پر بودن سد شهید پارسا شهرستان سرایان نیز با حجم فعلی ۱.۲۱ میلیون مترمکعب آب تنها ۲۹.۳۰ درصد است که این آمار در مورد سد کریت شهرستان طبس با حجم فعلی ۰.۳۶ متر مکعب آب ۴.۷۶ درصد است.

وی گفت: میزان پر بودن مخزن سد حاجی آباد شهرستان زیرکوه هم در حال حاضر تنها ۱۷.۸۳ درصد و در مورد سد سیاهوی شهرستان سربیشه نیز ۸.۸۲ درصد است.

کد خبر 5517893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۰:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
      0 0
      می‌توانیم با اتکا بر دانش متخصصان داخلی اقدام به کسب تکنولوژی ساخت و تولید دستگاه ابر ساز کنیم. تنها در این صورت است که با در اختیار گرفتن زمان، مکان و میزان بارش بخشی از معضلات مربوط به کم آبی، کشاورزی، تولید برق،اشتغال،حاشیه نشینی و مسائلی از این دست مرتفع می‌گردد.