به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله سید احمد علمالهدی در مراسم آغاز ساخت صحن امام محمدباقر (ع) در کاظمین که با حضور استانداران، فرماندهان سپاه استانها و مسئولان ستاد بازسازی عتبات عالیات در محل دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که فعالیتهای ستاد بازسازی عتبات عالیات، علاوه بر خیرات و برکاتی که در عرصه زیارتی دارد، فینفسه یک حرکت بزرگ سیاسی در جهان اسلام است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: زیرا در شرایط کنونی، جریان ضدانقلاب خارج نشین برای اینکه ظرفیت مذهبی برای خود ایجاد کند، تمام تمرکز خود را بر اعتاب مقدسه قرار داده و لذا اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات، خالصانه پا به میدان میگذارد و متولی بازسازی بناهای مربوط به این حرمین مقدس میشود، مصداق یک مجاهدت عظیم است که باعث رسوایی ضدانقلاب میشود.
وی ابراز امیدواری کرد: نقشآفرینی در عرصه بازسازی عتبات عالیات، توفیقی است که خدمتگزاران در این عرصه باید به خاطر آن شکرگزار پروردگار باشند و برای انجام وظیفه در این سنگر خطیر، مجاهدانه تلاش نمایند.
آیتالله علمالهدی با اشاره به تقارن ایام پرفیض زیارتی امام رضا (ع) اظهار کرد: برگزاری این هماندیشیها میتواند خیرات و برکات ویژهای داشته باشد و امیدواریم تا این خدمات و مجاهدتها مشمول عنایات خاصه حضرت رضا (ع) قرار بگیرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی فعالیتها و برنامههای ستاد بازسازی عتبات عالیات را بااهمیت و فداکارانه خواند و گفت: در سفرهایی که زائران ایرانی به عتبات مشرف میشوند، بهصورت عینی مشاهده میکنند که این تلاشها تا چه حد خالصانه است و ثمرات و برکات محسوس و چشمگیری دارد.
وی افزود: اولین و بزرگترین برنامه ستاد بازسازی عتبات عالیات، راهاندازی صحن حضرت زهرا (س) در حرم مطهر علوی در نجف اشرف بود. در آن زمانی که این صحن ساخته میشد، من در جریان یک سفر زیارتی به نجف رفتم تا علاوه بر زیارت مضجع منور امیر المومنین (ع)، بازدیدی هم از پروژه ساخت صحن و سرای حضرت زهرا (س) داشته باشم.
آیتالله علمالهدی ادامه داد: در میانه این بازدید و پس از اینکه مهندس مسئول پروژه، برنامههای مختلف ساخت این صحن را تشریح کرد، به ایشان گفتم که وجود مقدس امیرالمومنین (ع) در دوران حیات دنیوی خود یک خانه برای حضرت زهرا (س) ساخت که همان تبدیل به قتلگاه ایشان شد و از این جهت، تلاش شما برای ساخت یک صحن و سرا در مجاورت این حرم، ارزش و اهمیت زیادی دارد زیرا اینجا مکانی برای حضور پرشور زائران حرم علوی خواهد شد که در سوگ شهادت زهرای مرضیه (س) بر سر و سینه بزنند و تسلیبخش امیرالمومنین (ع) باشند.
نماینده وی فقیه در خراسان رضوی اظهار کرد: در خصوص صحن حضرت زینب (س) نیز وضع به همینگونه است زیرا بنای این صحن دقیقاً در محدودهای واقع شده که به لحاظ تاریخی، تحولات صحرای کربلا در آن روی داده است ولذا هر مصیبتی که بر سر زینب کبری (س) آمده، امروز در جغرافیای صحن حضرت زینب (س) محاط شده است و این توفیق و افتخار بزرگی برای عزیزان ستاد بازسازی عتبات عالیات است که مصیبت گاه حضرت زینب (س) را به میعادگاه عاشقان اباعبدالله (ع) و محفلی برای تعظیم شعائر حسینی تبدیل کردهاند.
نظر شما