۱۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۳۷

بزرگترین مؤسسه علم سنجی دنیا اعلام کرد؛

افزایش ضریب تأثیر نشریه علمی «یاخته» پژوهشگاه رویان

افزایش ضریب تأثیر نشریه علمی «یاخته» پژوهشگاه رویان

موسسه ISI اعلام کرد ضریب تأثیر نشریه علمی Cell Journal (یاخته) برای دومین سال متوالی افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، کلاریویت آنالیتیکس، مؤسسه معروف به ISI در تازه ترین گزارش سالانه خود، ضریب تأثیر نشریه تخصصی Cell Journal (یاخته) را ۳.۱۲۸ اعلام کرد.

افزایش ضریب تأثیر نشریه Cell Journal (یاخته) در دوره ای رخ داد که شیوه انتشار آن از فصلنامه به ماهنامه تغییر یافته است. این نشریه بین المللی، بر حوزه های موضوعی علوم سلولی، مولکولی و سایر حوزه های موضوعی مرتبط از جمله سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی، ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و سلولی و بیوشیمی متمرکز است.

Cell Journal (یاخته) به عنوان یک نشریه علمی – پژوهشی با دسترسی آزاد، توسط کمیته اعتبار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۹۹۹ میلادی تأیید شد و روند انتشار آن تاکنون با تعداد هشتصد عنوان مقاله علمی داوری شده ادامه یافته است.

تعداد استنادات مدارک علمی منتشر شده توسط نشریه Cell Journal (یاخته) برابر با ۶۷۴۰ و شاخص هرش (H-Index) آن برابر با ۳۱ است.

پژوهشگرانی که بیشترین تعداد مدارک علمی را در نشریه Cell Journal (یاخته) منتشر کرده اند، حسین بهاروند، مسعود سلیمانی، ناصر اقدمی، محمد حسین نصر اصفهانی، سعید آبرون هستند که به ترتیب ۳۸، ۳۱، ۲۴، ۲۳، ۲۲ مقاله توسط آنها نگارش و منتشر شده است.

بر همین اساس، بیشترین فراوانی در میان انواع مدارک این نشریه انگلیسی زبان، به ترتیب، مقالات اورجینال با فراوانی ۷۴۱ عنوان و مقالات مروری با فراوانی ۳۷ عنوان است؛ به طور میانگین هر مدرک مقاله برابر با ۸.۹۶ بار استناد شده است.

همچنین کشورهایی که بیشترین تعداد مدارک علمی را در نشریه تخصصی Cell Journal (یاخته) منتشر کرده اند به ترتیب، ایران، چین، آمریکا، ترکیه، هند، آلمان و کره جنوبی هستند.

کد خبر 5528436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha