۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۷

امام جمعه یزد:

مرکز اسناد ملی حافظ اسناد مبتنی بر حقانیت انقلاب است

مرکز اسناد ملی حافظ اسناد مبتنی بر حقانیت انقلاب است

یزد- امام جمعه یزد گفت: مرکز اسناد ملی و کتابخانه ملی استان باید حافظ اسناد مرتبط با انقلاب اسلامی باشد و آن را به درستی به نسل بعد منتقل کند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمدرضا ناصری ظهر دوشنبه در دیدار با کارکنان مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان یزد با اشاره به اهمیت و ارزش کار مرکز اسناد ملی استان اظهار کرد: انقلاب اسلامی از نظر هدف و نحوه شکل گیری با دیگر انقلاب ها در دنیا متفاوت است و هدف و آرمان این نهضت و موسس آن بر پایه حفظ ارزش و احترام انسان است.

وی افزود: در دنیای استکبار، ارزش و کرامت انسانی دچار تزلزل شده و کمتر مورد توجه قرار گرفته در صورتی که هدف انقلاب اسلامی پیاده کردن حاکمیت خدا در جامعه است.

امام جمعه یزد با تاکید بر حفظ و ثبت اسناد مرتبط با انقلاب اسلامی، عنوان کرد: اسنادی که نشان دهنده عنایات و الطاف خدا، تدبیر اندیشی امام راحل (ره) و مقاومت و ایستادگی مردم شریف ایران است باید به درستی ثبت و حفظ شوند تا عظمت انقلاب اسلامی، پایداری در برابر استکبارگران، شکست قدرت های جنایتکار مانند آمریکا و تلاش برای برقراری حکومتی الهی در جهان، همواره در ذهن تاریخ ثبت و به گوش جهانیان برسد.

ناصری تصریح کرد: وجود شخصیت های موثر در انقلاب، جامعه و شکل دهی حکومت اسلامی در تاریخ انقلاب اسلامی و وجود افرادی که همواره برای کمک به مردم از هیچ تلاشی دریغ نکردند، از ارزش و اهمیت زیادی برخوردار است به گونه ای که باید زندگی نامه و منش بعضی از این افراد در کتاب ها روایت شود و اسناد و مدارک موجود در این زمینه هم در مرکز اسناد ملی حفظ و نگه داری شود.

وی با تاکید بر اهمیت آگاه سازی نسل جدید و تبیین اهداف انقلاب و تدابیر امام خمینی (ره)، بیان کرد: آموزش و پرورش و صدا و سیما باید در زمینه آگاه سازی نسل جدید نسبت به انقلاب اسلامی، بیش از گذشته تلاش کنند و تلاش شود که حقیقت این انقلاب را به گوش فرزندان ایران و جهان برسانند.

امام جمعه یزد حفظ آثار و ارزش های انقلاب در تاریخ ایران را خواستار شد و افزود: لازم است مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان محلی برای ثبت و ضبط و روایتگری و انتقال صحیح رویدادهای انقلاب اسلامی برای آیندگان باشد.

پایین بودن پایه بودجه دستگاه قضا ارائه خدمت به مردم را سخت می کند

رئیس کل دادگستری استان یزد نیز با تأکید بر لزوم در دسترس بودن خدمات قضائی، گفت: ارائه خدمت آسان و در دسترس به مردم، رسالت قوه قضاییه و از الزامات سند تحول است، اما پایین بودن پایه بودجه کار را مشکل کرده است.

غلامعلی دهشیری در اولین جشنواره «گذشت» و تقدیر از صلح یاران برتر استان با بیان اینکه مردمی شدن دستگاه قضا یکی از محورها مهم سند تحول قوه قضائیه است، گفت: ارائه خدمات قضایی آسان، ارزان و در دسترس از نمودهای مردمی کردن دستگاه قضا است.

وی ریشه بسیاری از دعاوی، عدم آگاهی و آموزش مردم از حقوق حقه خود دانست و افزود: حل دعاوی و اختلافات با استفاده از ظرفیت مردم در اصلاح ذات البین مانند، شورای های حل اختلاف، میانجی‌گری و داوری از نمودهای مردمی سازی دستگاه قضا است.

دهشیری با اشاره به رشد شش درصدی پرونده های ورودی به محاکم استان در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: هرچند تلاش جهادی همکاران قضایی و اداری در کسب رتبه های برتر در برخی شاخص های عملکردی موجب امتنان و تشکر است اما حجم فزاینده ورودی پرونده به دادگستری و از سوی دیگر خروج نیروهای باتجربه، کار در مجموعه دستگاه قضا استان دشوار کرده است.

وی با بیان اینکه میانگین سرانه ورودی پرونده به دستگاه قضایی کشور نسبت به کشورهای خارجی با جمعیت مشابه، بیشتر است، اظهار داشت: دلیل تولید این دعاوی، از جمله نبود دانش و آگاهی حقوقی است که حل آن توسط دستگاه قضا به تنهایی، ممکن نیست و باید سمن ها، هیئت های مذهبی ،دستگاه های فرهنگی و ... به میدان بیایند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به تلاش چهل ساله دشمنان برای به زانو درآوردن این نظام و انقلاب گفت: دشمنان به طرق مختلف و شگردهای گوناگون خیلی تلاش کرده اند تا این ملت را ناامید کنند اما به قول مقام معظم رهبری سنت های الهی وجود دارد که این نظام و انقلاب را با هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری در ظل توجهات حضرت ولی عصر عج استوار و پابرجا نگه داشته است و دشمنان نادان از آن غافلند.

وی افزود: این ملت و انقلاب مسیر سختی را طی کرده که در هیچ جای جهان کشوری با این کیفیت و کمَیت متحمل آن نشده از ترور شخصیت های ارزشمند نظام گرفته تا حمله نظامی، تحریم و جنگ اقتصادی اکنون نیز جنگ ترکیبی و رسانه ای و چند وجهی که با حضور انقلابی و همراهی و بصیرت مردم در عرصه های مختلف ناکام مانده است.

دهشیری با اشاره به جایگاه صلح و سازش در آموزه های اسلامی گفت: در آیات قرآن ۱۸۴ مرتبه به موضوع صلح و ۷۰ مرتبه آیاتی راجع به عفو و صبر وجود دارد که نشان از اهمیت صلح و سازش در دین مبین اسلام است.

وی تصریح کرد: جامعه ای که در آن گسست عاطفی ایجاد شود آن جامعه لطمه پذیر است و کم کم دین داری مردم در آن کمرنگ می شود.

کد خبر 5530484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha