به گزارش خبرنگار مهر، احمد رحمانیان قائم مقام رئیس سازمان بازرسی کل کشور در مراسم افتتاحیه همایش بینالمللی سرمایه گذاری تهران با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایه گذاران گفت: یکی از مهمترین راههایی که میتواند تحریمهای ظالمانه استکبار را بی اثر کند و منجر به کاهش تورم شود سرمایه گذاری و فراهم کردن فرصت و زمینه برای سرمایه گذاران است.
وی ادامه داد: این همایش فتح بابی برای جلب مشارکت سرمایه گذاران است و دستگاه قضائی و سازمان بازرسی کل کشور حمایت قاطع و همه جانبه ای از سرمایه گذاری مشروع خواهند داشت.
رحمانیان با اشاره به چالشهای پیش روی سرمایه گذاران گفت: عدم التزام مدیران و بخشهای مختلف به سرمایه گذاری و نقشه راه یکی از مشکلات است و از گذشتههای دور افرادی که باید این برنامه را دنبال کنند سست میشوند.
قائم مقام رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: باید به سرمایه گذاران اطلاعات واقعی داده شود و عدم اطلاعات از بازار مصرف و عدم شناخت فرصتهای سرمایه گذاری مشکل افراد است.
وی با بیان اینکه گاهی سرمایه گذار اعتماد کافی به سود خود ندارد گفت: همچنین نرخ ارز نیز یکی از موضوعاتی است که باید به آن توجه شود.
رحمانیان با اشاره به توجه شهرداریها به سرمایه گذاری گفت: شهرداریها باید در حوزه سرمایه گذاری از اقدامات مقطعی و کوتاه مدت پرهیز کنند و لازم است برنامه راهبردی قابل اجرا و پیگیری که توازن در تمامی حوزهها دارد را تدوین کنند.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور افزود: در بستر سرمایه گذاری ها باید مسائل مرتبط آلودگی هوا، مسائل زیست محیطی، ترافیک، موارد فرهنگی و اجتماعی و بسیاری موضوع دیگر مدنظر قرار گیرد.
وی تصریح کرد: شهرداریها باید تمام زمینههایی و منجر به فساد میشوند را شناسایی و نسبت به حذف آنها اقدام کنند و تمامی سرمایه گذاران را به یک صورت ببینند و هیچ رانتی برای فردی قائل نشوند.
رحمانیان گفت: در تمامی این قراردادها باید حقوق شهروندی رعایت شود و مورد استفاده تمام عموم مردم باشد امروز تمامی اراده حاکمیتی برای کمک به سرمایه گذاران است و برای تحقق این امر ساختار خود را در مدار حمایت از سرمایه گذاران قرار داده ایم.
قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور گفت: در سازمان بازرسی کل کشور دفتری برای حمایت از سرمایه گذاران تشکیل شده است و کارگروههای اقتصاد مقاومتی در تمامی دادگستریها تشکیل شده است و حمایت حقوقی و قضائی از سرمایه گذاران در دستور کار قوه قضائیه است.
وی گفت: سال گذشته ۱۵۶۵ بازدید از واحدهای تجاری به عمل آمد و از تعطیلی ۱۹۶ واحد جلوگیری به عمل آوردیم و این اقدامات منجر به افزایش تولید ۲۸۱ واحد تولیدی شده است همچنین تکمیل ۱۴۱۶ پروژه نیمه تمام در دستور کار است و ۱۳ جلسه کارگروه تولید دانش بنیان برای حل مشکل آنها برگزار شده است.
نظر شما