۲۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۵

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران:

حوزویان در امر پژوهش موضوعات مرتبط با نظام اسلامی وظیفه دارند

حوزویان در امر پژوهش موضوعات مرتبط با نظام اسلامی وظیفه دارند

قم- سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران گفت: رسالت حوزویان در امر پژوهش به ویژه توجه به مسائل مبتلا به نظام اسلامی بسیار مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل ظهر سه شنبه در اختتامیه سیزدهمین جشنواره علامه حلی که در سالن همایش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قم برگزار شد اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همواره مطالبه‌هایی را دارند که روی زمین گذاشتن مطالبات ایشان اجحاف است و طلاب در پژوهش‌های خود باید متوجه این موضوع مهم باشند.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران پژوهش در عصر حاضر را عنصری مهم ذکر کرد و افزود: پژوهش زمینه بسیار گسترده‌ای دارد و رسالت حوزویان در امر پژوهش خصوصاً توجه به مسائل مبتلا به نظام اسلامی بسیار مهم است.

وی تاکید کرد: نظام اسلامی نیز توقعاتی از حوزه‌های علمیه دارد و پژوهش‌ها در این زمینه باید انجام شود و در جشنواره‌هایی چون علامه حلی می‌توانیم به این مهم جامه عمل بپوشانیم.

سرپرست حوزه‌های علمیه خواهران افزود: نباید طلاب در جشنواره‌هایی چون علامه حلی به سمتی سوق داده شوند که هر موضوعی که خواستند را پژوهش کنند گرچه این موضوع مهم است اما باید مسائل مورد نیاز نظام اسلامی هم مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: تحقیق در مورد همه عرصه‌هایی که مساله را برای جامعه اسلامی حل کند مطالبه به حقی است که نظام اسلامی می‌تواند از حوزه‌های علمیه داشته باشد.

حجت الاسلام فاضل عنوان کرد: در جشنواره حلی باید بخش عمده‌ای از آثار شامل آثاری شود که برای حل معضلات و مشکلات جامعه اثرگذاری کنند.

۱۵ هزار و ۴۰۱ اثر به دبیرخانه سیزدهمین دوره جشنواره علامه حلی ارسال و اختتامیه آن امروز برگزار شده و از آثار برتر تجلیل شد.

از مجموع ۱۵ هزار و ۴۰۱ اثر رسیده، ۵ هزار و ۵۹۸ متعلق به خواهران طلبه و ۵ هزار و ۸۱۴ نفر متعلق به برادران طلبه بوده است.

کد خبر 5536595

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۴/۲۲
      0 0
      این آقا هنوز نمیداند که جشنواره علامه حلی برنامه ای تشویقی برای طلاب جوان برای ورود به عرصه پژوهشگری است و آثار لزوما"تحقیق عمیق مسئله محور نیست تا خروجی آنها برای پاسخگویی مسائل حساس نظام و کشور کارآندی داشته باشد!!!!!