۲۸ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲

لزوم بهسازی معابر؛

بافت تاریخی بوشهر نیازمند توجه ویژه/ گذرهای قدیمی ساماندهی می‌شود

بافت تاریخی بوشهر نیازمند توجه ویژه/ گذرهای قدیمی ساماندهی می‌شود

بوشهر- نوسازی و بهسازی گذرهای قدیمی در بافت تاریخی شهر بوشهر از برنامه‌های مهم برای ساماندهی این بافت ارزشمند است که بخشی از پروژه‌ها آغاز شده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: بافت تاریخی شهر بوشهر به عنوان بخشی از هویت این شهر دارای ۳۸ هکتار مساحت است که بیش ۴۰۰ بنای باارزش در این بافت وجود دارد.

بسیاری از بزرگان از بافت تاریخی بوشهر به عنوان یک گنج ارزشمند و گرانبها نام برده و تاکید می‌شود که این بافت باید حفظ و با کاربری‌های مناسب احیا و بازسازی شود.

بافت قدیم شهر بوشهر یک گنج عینی معماری به معنای جامع، منطبق با آخرین استانداردهای پدافند غیرعامل در جهان است و انتظار می‌رود که اقدامات لازم برای نوسازی و بازسازی این بافت طبق شرایط خاص آن انجام شود.

احیا و ساماندهی بافت تاریخی بوشهر سال‌ها است که توسط مسئولان اعلام می‌شود و اقداماتی نیز صورت گرفته و اخیراً در راستای آسفالت‌برداری، بهسازی و کف‌سازی گذر اقداماتی در دست اجرا است.

احیا و بهسازی بافت تاریخی

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: بافت بوشهر باید به‌عنوان یک بخش بزرگ در حوزه گردشگری در نظر گرفته شود و این موضوع نیازمند توجه ویژه دستگاه‌های متولی این امر است.

بافت بوشهر باید به‌عنوان یک بخش بزرگ در حوزه گردشگری در نظر گرفته شود و این موضوع نیازمند توجه ویژه دستگاه‌های متولی این امر است محمدهادی رستمیان صبح سه شنبه در آئین آغاز عملیات اجرایی سامان‌دهی گذر مسجد شیخ سعدون بوشهر اظهار داشت: افتخار می‌کنم که در محلات قدیمی بافت شهر بوشهر هستم و این پهنه تاریخی، بزرگان بسیاری را در حوزه‌های مختلف در خود پرورش داده و احیای این محدوده بسیار با اهمیت است.

معاون امور عمرانی استانداری بوشهر افزود: بافت بوشهر باید به‌عنوان یک بخش بزرگ در حوزه گردشگری در نظر گرفته شود و این موضوع نیازمند توجه ویژه دستگاه‌های متولی این امر است.

وی گفت: ما در این محدوده مساجد تاریخی ارزشمندی داریم که می‌توانند با احیا و بهسازی، به کانون فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل شوند.

بافت تاریخی بوشهر نیازمند توجه ویژه/ گذرهای قدیمی ساماندهی می‌شود

سامان‌دهی گذرهای بافت تاریخی بوشهر

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر در این آئین بیان کرد: مسجد شیخ سعدون در محله کوتی بافت تاریخی شهر بوشهر قرار دارد و در جریان این عملیات کار آسفالت‌برداری، بهسازی و کف‌سازی گذر انجام می‌شود

بافت تاریخی بوشهر از بافت‌های ارزشمند در کشور است که در برگیرنده تاریخ، مقاومت، فرهنگ، تمدن، آئین و مذهب مردمان این سرزمین بوده و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها برای احیای این پهنه تاریخی استفاده خواهیم کرد اسماعیل سجادی‌منش افزود: فاز اول عملیات اجرایی این پروژه، از ابتدای مسجد شیخ سعدون تا مدرسه ۱۳ آبان خواهد بود که تلاش می‌کنیم تا پایان شهریورماه سال جاری به اتمام برسد.

وی گفت: برآورد هزینه برای فاز اول این پروژه، ۱۰ میلیارد ریال است و یکی از اولویت‌های ما در سال جاری، سامان‌دهی گذرهای بافت تاریخی بوشهر است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر بیان کرد: این محدوده یکی از بافت‌های ارزشمند در کشور است که در برگیرنده تاریخ، مقاومت، فرهنگ، تمدن، آئین و مذهب مردمان این سرزمین بوده و در این راستا از تمام ظرفیت‌ها برای احیای این پهنه تاریخی استفاده خواهیم کرد.

انتظار می‌رود با تلاش مسئولان و جدیت بیشتر شاهد احیا و بازسازی بافت تاریخی بوشهر به عنوان بخشی از هویت این شهر باشیم تا مردم نتیجه ملموس این اقدامات را ببینند.

کد خبر 5541776

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha