وی با بیان اینکه برای اولین بار سهم ایران از مدالهای پیست 11 مدال و جاده چهار مدال بوده است، اظهار داشت: از نکات مثبت دیگر این تیم می توان به کسب اولین مدالهای رشته کایرین و اسپرینت اشاره کرد. بسیاری از مدالهای طلا یا نقره ما هم قبل از این رنگ پائین تری داشت که با تلاش بیشتر توانستیم این مدالها را نصیب شویم. ما نشان دادیم که ظرفیت های خوبی در دوچرخه سواری داریم که اگر امکانات داشته باشیم می توانیم در جهت شکوفایی استعداد ها قدم برداریم.
خط پایان ما تایلند نیست
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری ادامه داد: یک کار قوی در هر جایی نیاز به برنامه ریزی دارد به همین منظور ما هم در کنار برنامه ریزی خوب از حضور نیروهای کارآمد در فدراسیون، نظارت و کنترل و ارزشیابی برنامه ها و مسابقات و امکانات مطلوب روندی را ادامه می دهیم تا مدالهای ما در آینده از نظر کمی وکیفی وضعیت بهتری پیدا کنند.
وی با بیان اینکه خط پایان دوچرخه سواری تایلند نیست رشد ما خط بی پایانی دارد، گفت: ما از نظر پیست فقیرترین امکانات را داریم. با یک پیستی که بعد از شش سال انتظار با کمک سازمان تجهیز شده است ، توانستیم با یک برنامه فشرده 11 مدال را ازمسابقات تایلند کسب کنیم. این امکانات به زمان حال برنمی گردد این روند کهنه ای بوده است. ما وارت نداشتن امکانات سخت افزاری هستیم. آشتیانی یاد آور شد که تا پایان سال جاری طبق قول داده شده سازمان دو پیست چوبی برای ما ساخته می شود.
دو سهمیه المپیک گرفته ایم
آشتیانی با بیان اینکه سال جاری برای ما و بسیاری از کشورهای دیگرسال فشرده ای برای کسب سهمیه المپیک پکن است، گفت: درحال حاضر دوسهمیه المپیک ما توسط حسین عسگری و قادر میزبانی قطعیت یافته است. باید تلاش کنیم تا چهار سهمیه دیگر را از جاده کسب کنیم. ما در حال حاضر در رده A جهانی هستیم ومی توانیم تا هشت سهمیه از المپیک را بدست آوریم برخی از کشورهای آسیایی شش سهمیه و برخی از کشورهای مطرح دوچرخه سواری نیز تا 14 سهمیه را می توانند دریافت کنند.
جام ریاست جمهوری برگزار می شود
آشتیانی تصریح کرد: جام ریاست جمهوری برگزار می شود، فقط زمان آن به اسفند ماه تغییر یافته است. ما قصد داریم از کشورها و تیم های بزرگ برای این مسابقات دعوت کنیم. با توجه به اینکه مسابقات درتهران برگزار خواهد شد باید برنامه ریزی خوبی درخصوص جوایز تیم ها، هزینه رفت و آمد، مدیریت مسابقات و تجهیزات داشته باشیم.
وی گفت: از نگاه بنده تورهای داخلی ما دچار چالش های زیادی چون کم بودن جوایز، کیفیت متوسط، عدم امکانات رفاهی در شهرها، لجستیک ضعیف و دیگر مشکلات هستند به همین دلیل هم باید با کمک از یک مدیریت مناسب خارجی برنامه ریزی خوبی روی این مسابقات انجام شود.
حضور در توردوفرانس برنامه آینده دوچرخه سواری
وی با بیان اینکه توردوفرانس مسابقات معتبری در جهان است، گفت: ورود در این تور به منزله خرید امتیاز یک تیم می باشد که این مبلغ برای ما زیاد است. به همین دلیل قصد داریم یک تیم را برای یک سال اجاره کنیم. با یک تیم انگلیسی هم صحبت کرده ایم به دنبال این هستیم تا از نظر حقوقی تغییر نام این تیم در یک سال بررسی شود درغیراینصورت به طور مشترک با یک باشگاه یک تیم در مسابقات داشته باشیم.
ایران میزبان اولین دوره مسابقات باشگاههای آسیا
رئیس فدراسیون دوچرخه سواری اشاره ای هم به میزبانی ایران برای مسابقات قهرمانی باشگاه های آسیا داشت و گفت: این مسابقات به پیشنهاد ما درسال آینده در تهران برگزار می شود. این دیدارها در دوبخش جاده و پیست و در بخش مردان انجام خواهد شد. امیدواریم در این دیدارها بیش از 10 تیم آسیایی حضور یابند. در کنار برنامه ریزی های انجام شده برای این دیدارها در تلاش هستیم تا نام این مسابقات در جدول فدراسیون آسیایی و جهانی ثبت شود.
حضور در مسابقات جهانی افتخار بزرگی است
وی با اشاره به اینکه حضور در مسابقات جهانی دوچرخه سواری برای ما افتخار بزرگی است ، گفت: تیم ایران مهر ماه امسال با ترکیب هشت ورزشکار برای دومین بار در مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری جهان دراشتوتگارت آلمان شرکت می کند. این مسابقات سطح بالایی دارد و قهرمانان به نام جهان در آن شرکت می کنند. از نظر فنی هم مسافت طی شده توسط رکابزنان 270 کیلومتر بوده و دوچرخه سواران باید تمام مسیر را با سرعت 45 تا 50 کیلومتر رکاب بزنند و این بسیار سخت است. در سابقه حضور ما در مسابقات اسپانیا مهدی سهرابی توانست از میان 197 ورزشکار رتبه 130 را کسب کرده و حد نصاب فدراسیون جهانی را با زمان 6 ساعت و 52 دقیقه بدست آورد.
مربی خارجی برای بانوان می آوریم
آشتیانی در بخش دیگری از صحبت های خود از عملکرد دو مربی تخصصی دوچرخه سواری اظهار رضایت کرد و گفت: برای اولین بار دو مربی تخصصی را جذب این رشته کردیم در جاده لیندنر و در پیست تولو مانف را به ایران آوردیم. مربی پیست ما در همین مدت کم از استعداد های این رشته راضی است. قصد داریم با توجه به حضور مثبت بانوان در رقابتهای قهرمانی آسیا در تایلند یک مربی خارجی نیز برای آنها بیاوریم.
وی با مثبت ارزیابی کردن حضور بانوان در مسابقات آسیایی تصریح کرد: دوچرخه سواری بانوان در دهه 70 به خوبی معرفی نشد اما با تدابیر منطقی ای که کردیم مسابقات این رشته را در تهران برگزار کردیم ظرف سه ماه این تیم تشکیل شد و سه ماه نیز اردو داشتند. حضور این تیم در تایلند مورد توجه اکثر رسانه های آسیایی قرار گرفت. قطر لبنان و بسیاری از کشورهای مسلمان دیگر نیز علاقه مندی را از حضور بانوان با حجاب اسلامی ابراز کردند.
آشتیانی افزود: هرچند این تیم عنوان کسب نکرد اما ورزشکاران آن ته جدول نبودند و در میانه جدول رده بندی قرار داشتند. بانوان ما نشان دادند که ظرفیت خوبی برای پیشرفت دارند به همین لحاظ مذاکراتی را برای استخدام مربی خارجی انجام داده ایم و منتظر هستیم تا فدراسیون جهانی یک مربی خوب و باتجربه را به ما معرفی کند که هم ورزشکاران استفاده کنند و هم مربیان از آنها بهره ببرند.
نظر شما