به گزارش خبرگزاری مهر، سیدجعفر حسین که به همراه هیئتی برای بازدید از مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در این مؤسسه حضور یافته بود، در حاشیه این بازدید گفت: مؤسسه رازی نه تنها قادر به تولید واکسنهای انسانی است بلکه واکسنهای دام و طیور نیز تولید میکند و مرجعی مناسب برای رسیدگی به بیماریهای مشترک بین انسان و دام است.
وی اظهار کرد: با توجه به امکانات موجود و توان تولید واکسنهای پیشرفتهتر در آینده در مؤسسه رازی، این مجموعه نه فقط از مؤسسات ایرانی بلکه میتواند از مؤسسات خارج از جمهوری اسلامی ایران نیز پشتیبانی کند.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با بیان اینکه این موضوع برای منطقه ما بسیار مفید است، تصریح کرد: بسیاری از کشورهای خارجی در منطقه مدیترانه شرقی، با شرایط اضطراری پیچیده زیادی مواجه هستند و علم و ظرفیت تولید واکسنهای مورد نیاز خودشان را ندارند و نمیتواند در این زمینه به فعالیتهای تحقیق و توسعهای بپردازند، بنابراین مؤسسه رازی میتواند برای منطقه بسیار مفید باشد.
حسین با بیان اینکه تحت تأثیر گستردگی فعالیتهای مؤسسه رازی قرار گرفته است، تصریح کرد. نکته مهم برای WHO، گسترش همکاریها با مؤسسه رازی است تا این مجموعه را به وزارت بهداشت نزدیک کنیم و ظرفیت اصلی مؤسسه در چارچوب تلاشهای ملی برای نهاد بین المللی سازمان جهانی بهداشت، خارج از ایران قابل مشاهده باشد.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم همکاری بهتری با مؤسسه رازی داشته باشیم تا بخشی از نیازها را با توجه به موضوعات نشست دوجانبه که به صراحت بیان شد، برآورده کنیم، ادامه داد: همچنین توافق شده جلساتی منظم تر بین دو طرف برگزار شود و وزارت بهداشت را بیشتر به تصمیم گیری در حوزه فعالیتهای مؤسسه رازی نزدیک کنیم.
این هیئت در پایان نشست از موزه دائمی روابط عمومی و بخش جانوران سمی مؤسسه رازی دیدن کردند.
نظر شما