۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۴۸

در مورد کوپلر چه می‌دانید؟

در مورد کوپلر چه می‌دانید؟

امروزه مهندسان برای استحکام بخشی به سازه‌ها از روش‌های اتصال مختلفی مانند به‌کار بردن کوپلر استفاده می‌کنند که در ادامه این مطلب درباره برخی از انواع آن‌ توضیح می دهیم.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در زمان‌های گذشته برای اتصال المان‌ها و سازه‌های بتنی از روش‌های گوناگونی استفاده می‌شد که هریک مشکلات و معایبی داشتند. امروزه مهندسان و محققان برای رفع این مشکلات پیش آمده و استحکام بخشی به سازه‌ها از روش‌های اتصال مختلفی مانند به‌کار بردن کوپلر استفاده می‌کنند که در ادامه برخی از آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

انواع روش‌های اتصال

اتصال اورلپ: در این اتصال، سازه‌ها به موازات یکدیگر قرار می‌گیرند و توسط سیم‌های فلزی به یکدیگر متصل می‌شوند.

اتصال به صورت جوش سر به سر: در این روش سازه‌ها را تا نقطه ذوبشان گرم می‌کنند و سپس به یکدیگر فشار می‌دهند تا به یکدیگر متصل شوند.

اتصال کوپلینگ یا مکانیکی: یکی از روش‌های اتصال مکانیکی است که برای رفع مشکلات اورلپ مورد استفاده قرار می‌گیرند، کوپلینگ است. این روش اتصال یکی از مطمئن‌ترین اتصالات بوده و می‌توان به جای خم کردن از این سازه‌ها استفاده کرد.

اگر شما هم جز افرادی هستید که به این حوزه علاقه‌مندید و می‌خواهید اطلاعات جامعی در این زمینه کسب کنید تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

تعریف کوپلر

یکی از روش‌های مرسومی که امروز در اکثر کشورها برای اتصالات استفاده می‌شود، کوپلر است. این روش همانطور که در بخش قبل گفتیم بسیاری از مشکلات و معایب مدل اتصالات گذشته را برطرف کرده است. به طور کلی یکی از معضلات و مشکلاتی که ساختمان‌ها با آن مواجه می‌شوند؛ عدم دسترسی به نقاط کور ساختمان و ضعف اتصال در آن قسمت‌ها است که باعث ناپایداری بنا و آسیب پذیری آن می‌شود. به همین منظور کوپلر توسط متخصصان ارائه شده است که تمامی این مشکلات را برطرف کند.

مکان‌های استفاده از کوپلر

در مورد کوپلر چه می‌دانید؟

این اتصالات دارای انواع مختلفی هستند، از جمله: کوپلر استاندارد، کوپلر چپ و راست، کوپلر انتهایی و غیره که هریک محل استفاده متفاوتی دارد. در این قسمت رایج‌ترین مکان‌های استفاده از این اتصال پرطرفدار را بررسی می‌کنیم.

در تمامی قسمت‌ها و بخش‌هایی که نیاز به سبک‌تر شدن سازه وجود دارد، از اتصال مکانیکی استفاده می‌شود. این اتصال ۰.۰۶ از وزن اتصالات اورلپ را دارد.

این اتصال مکانیکی در اماکنی که نیاز به کاهش تراکم آرماتور وجود دارد، استفاده می‌شود.

این نوع اتصال مکانیکی در هنگامی که سازه‌ها مستقیما در امتداد هم قرار دارند و به یکدیگر نیرو انتقال می‌دهند، مناسب است.

اتصال مکانیکی باعث پایین آمدن زمان انجام پروژه می‌شود، بنابراین در پروژه‌هایی که زمان محدودی دارند گزینه مناسبی است.

در پروژه‌ها و طرح‌هایی که نیاز به کوتاه شدن طول اتصالات وجود دارد، از این نوع اتصال مکانیکی استفاده می‌شود.

سخن پایانی

در این مطلب با انواع اتصالات و محل استفاده از آن‌ها آشنا شدید، شما می‌توانید برای تهیه این محصول کاربردی به سایت شرکت فنی مهندسی اسپلایس مراجعه کنید. اسپلایس تنها شرکت تولید کننده این قطعه کاربردی در ایران است. محصولات این شرکت مطابق استانداردهای به‌روز و مواد اولیه درجه یک ساخته شده‌اند. این شرکت در قم واقع شده و محصولات تولیدی آن از نظر کیفیت و دقت در تولید با نمونه‌های خارجی قابل رقابت است. شما می‌توانید برای سفارش و خرید کوپلر به سایت شرکت فنی مهندسی اسپیلایس مراجعه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5561824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha