به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی جدی ظهر یکشنبه در جلسه بررسی باسوادی گروههای هدف آموزش و پرورش در اردبیل اظهار کرد: شناسایی، تشویق و ترغیب بیسوادان و کمسوادان برای شرکت در دورههای سوادآموزی بسیار مهم است و باید در مرحله اول نسبت به شناسایی گروههای هدف در جامعه اقدام کنیم.
وی با اشاره به بهرهگیری از ظرفیت جهادی و مردمی در افزایش میزان سوادآموزی در استان تصریح کرد: ورود نهادهای مردمی به صورت داوطلب برای شناسایی و پالایش اسمی بیسوادان، کمسوادان و مشارکت گروههای فرهیخته جامعه در این راستا بسیار حائز اهمیت است.
سرپرست معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل از افزایش جامعه هدف فعالیتهای سوادآموزی در استان خبر داد و گفت: امسال هشت هزار بیسواد در دورههای مختلف سوادآموزی در این استان شناسایی و جذب خواهند شد.
جدی با بیان اینکه جامعه هدف فعالیتهای سوادآموزی در استان نیز از ۱۰ تا ۴۹ سال به ۱۰ تا ۶۰ سال تغییر مییابد، افزود: برنامه معاونت سوادآموزی استان در ۶ بند طراحی و تدوین شده که برای پیشبرد اهداف معاونت سوادآموزی اجرا خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ نرخ باسوادی جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ ساله در استان ۶.۹۵ درصد بود و با تلاش اعضای شورای پشتیبانی استان و مناطق تحقق اهداف بالاتر دور از دسترس نیست.
سرپرست معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل استفاده از ظرفیتهای جهادی و مردمی در سوادآموزی را از دیگر رویکردهای جدید سوادآموزی دانست و اضافه کرد: در راستای سیاست محرومیتزدایی و نصیب برابر آموزشی، مناطق محروم، مرزی، حاشیهنشین و افراد بازمانده از تحصیل از اولویت سوادآموزی خواهند بود.
نظر شما