۲ شهریور ۱۴۰۱، ۹:۵۴

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

تاثیر تغییر ساعات کاری بر ترافیک/ چه رفتار ترافیکی «دور دور» است؟

تاثیر تغییر ساعات کاری بر ترافیک/ چه رفتار ترافیکی «دور دور» است؟

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تاثیر شناور شدن ساعت ادارات بر ترافیک تهران را بررسی کرد.

سردار محمد حسین حمیدی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شناور شدن ساعت ادارات، گفت: یکی از پیشنهادات قدیمی ما برای مدیریت ترافیک این است که ساعت کار ادارات شناور شود.

وی افزود: نتیجه اینکه همه یک ساعتی به محل کار بروند و یک ساعتی هم به منازل خود برگردند هیچ چیزی جز ترافیک نیست و با هر نگاه و مدیریتی که به آن نگاه کنیم باز هم باید با ترافیک درگیر شویم.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: در این زمانی که ساعت کار ادارات شناور بود ترافیک صبح‌ها زودتر شکل می‌گرفت و در طول روز با خلوتی معابر رو به رو بودیم و مدیریت ترافیک به راحتی انجام می‌شد.

حمیدی خاطرنشان کرد: پیشنهاد پلیس برای اول مهرماه و بازگشایی مدارس این است که ساعت کاری همچنان شناور باشد تا در معابر پایتخت کمتر مشکل ترافیک داشته باشیم.

کاهش ۷ درصدی کشته‌های تصادفات در سال گذشته

وی با اشاره به اینکه برای چهارمین سال پیاپی در تهران بزرگ شاهد کاهش چشمگیر کشته‌های تصادفات درون شهری هستیم، گفت: در تهران بزرگ در سال گذشته ۷ درصد آمار کشته‌های درون شهری کاهش داشته است که این موضوع برای چهارمین سال پیاپی بوده است.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امسال آمار کاهشی کشته‌های تصادفات تا کنون ثابت بوده است و نتوانسته ایم به کاهش نزدیک شویم و می‌توان گفت آمار تا به امروز برابر است.

حمیدی ادامه داد: اگر در حوزه سامانه‌ها، دوربین‌ها، اصلاحات هندسی عملکرد بهتری نداشته باشیم متأسفانه شاهد افزایش کشته‌های تصادفات هستیم.

چه رفتاری دور دور محسوب می‌شود؟

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چه رفتار ترافیکی از نظر پلیس «دور دور» است، گفت: خودروهایی که در یک نقطه خاص مدام در حال چرخیدن باشند را ما «دور دور» می‌دانیم؛ البته اگر خودرویی در خیابان‌هایی که به محل دور دور کردن معروف هستند، یک بار دیده شوند دور دور نیست و پلیس با عبور و مرور عادی افراد کاری ندارد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: خودروهایی که اصطلاحاً «دور دور» می‌کنند هم از طریق مأموران حاضر در محل و هم از طریق سامانه‌ها رصد می‌شوند.

حمیدی در پایان گفت: مأموران حاضر در محل خودروی فرد مختلف را متوقف کرده و تذکرات لازم را به او می‌دهند و افرادی که از طریق سامانه رصد شوند به پلیس راهور فراخوانده می‌شوند و جلسات توجیهی برای آنها برگزار می‌شود.‌

کد خبر 5571453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسن کودک کار وسرپرست خانواده دهه شصتی قم IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
      0 0
      سلام، بنده راننده نیسان قمی ام، هر روز باید برم تهران مسیرم از فرودگاهه امام خمینی هستش به ایران‌خودرو، لطف کنید از اتوبان ابتدایی حسن آباد یا شمس آباد تا فرودگاه برای وانت ها رو آزاد کنید، کلا چند کیلومتر نمیشه، ولی ما بخواهیم از حسن آباد بریم یکساعت دیر می‌رسیم، با کلی سرعت گیر، ترافیک، 0912750944
    • حسن کودک کار وسرپرست خانواده دهه شصتی قم IR ۱۷:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
      0 0
      زحمات شما ماموران راهور قابل تجلیله، فقط اگه شماها دقدقه خدمت به مردم رو دارید راه رو به نیسان دارها نبندید، از اتوبان ابتدای شمش آباد، تا فرودگاه ام، 4 کیلومتر بیشتر نمیشه، مگه به راننده ها چقدر سود میرسه، راه به راه راه می‌بندید، عین راه زنها جریمه میکنید، به خدا این پولها آه ونفرین توشه،مسلمان
    • حسن کودک کار وسرپرست خانواده دهه شصتی قم IR ۱۷:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
      0 0
      از ناچاری اومدم شدم راننده نیسان، به مامورهای ابتدایی حسن آباد تا فرودگاه بگید راه به راه به خاطر 4کیلومتر راه جلویی نیسان ها رو نگیرند اینها از غشر بدبخت جامعه اند،آه و نفرین شون حسابی میگیره، این مامورها تون تا چند تا ده هزار تومنی بهشون بدی بی‌خیال جريمه 90هزاری میشن، این خدمته؟ یا راهزنی؟
    • حسن کودک کار وسرپرست خانواده دهه شصتی قم IR ۱۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۲
      0 0
      ما راننده نیسان درمون رو به کی بگیم، چند تا مرد پيدا نمیشه تا درد رو به مسلمان واقعی رسوند، مگه تو مسیر فرودگاه امام چه کسانی تردد می‌کنند که انقدر جانشون عزیزه؟! یا جایی خوبی برای بهانه جریمه کردنه، مردم بد بختی دارن، مسیر حسن آباد 1ساعت دیر میشه، این خدمت به مردم نیست