به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی در نشست بررسی آثار طرحهای پیشنهادی مجلس بر ساختار حقوقی کشور که ظهر پنج شنبه در دادگستری قزوین برگزار شد، اظهار کرد: قانون تسهیل در صدور مجوزها تصویب شد درحالیکه نمایندگان مجلس که در واقع نمایندگان مردم هستند یک طرف این ماجرا بوده و لازم است به درخواستهای آنها رسیدگی شود.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: زمانی که در جامعه چنین مطرح میشود که حق الوکاله یک وکیل ۲۰۰ میلیون الی چند میلیارد تومان است ناخودآگاه تصوراتی در جامعه ایجاد میشود که در پی آن افراد زیادی متقاضی ورود به این حرفه میشوند.
این مسئول ابراز کرد: یک وکیل در یک پرونده بیشتر از دوران خدمت ۳۰ ساله من دریافتی داشته و برخی دیگر در طول یکسال یک پرونده وکالت هم نداشتهاند که این مسئله نشان دهنده نواقصی در این زمینه است.
وی افزود: در جامعه چنین به نظر میرسد که اوضاع مالی وکلا خوب است اما مواردی در خصوص درآمد پایین و بیکاری برخی وکلا عنوان نمیشود که علت این مسئله را شاید به رغم تصور ایجاد شده در جامعه بتوان به حفظ شانیت و حرمت وکلا نسبت داد.
این مسئول تاکید کرد: درخصوص قانون نحوه استفاده از نماینده حقوقی در ادارات و سازمانها که در مجلس مطرح شده اما مهمترین اقدام از حوزه خود وکلا باید انجام شود تا حقوق وکلا مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول با بیان اینکه درجایگاه یک قاضی وکلای باسوادی را که کمک کار قضات هستند را میپسندم تصریح کرد: کانون وکلای دادگستری باید تلاش بیشتری در این زمینه انجام داده و ابهامات را رفع کند و نمایندگان با دریافت اشکالات و ضعفها حتماً اقدام خواهند کرد.
غضنفرآبادی عنوان کرد: بهترین راه در این زمینه صحبت وکلا با نمایندگان است تا نمایندگان متوجه موضوع شوند و رأی دهی دقیقی در مجلس داشته باشند.
وی گفت: کارشناسان حقوقی پیگیری زیادی داشتند تا انحصار صدور مجوز وکالت را بشکنند که باید توجه داشت همیشه با اطلاعات غلط و جو ایجاد شده اتفاقات خوبی نمیافتد.
این مسئول تشریح کرد: ما به دنبال این هستیم وکلایی که مشغول کار هستند بیکار نشوند چون برخی وکلا درآمد خوبی ندارند و این درحالی است که جامعه وکلا را با درآمد بالا میشناسد.
وی در پایان بیان کرد: قانون تسهیل در صدور مجوز وکالت نیازمند مفاهمه بیشتری است تا اشکالات و ضعفهای آن شناسایی و مرتفع شود.
نظر شما