به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری ظهر چهارشنبه در آئین تقدیر از تعاونیهای برتر استان شمار تعاونیهای ثبت شده در استان را هفت هزار و ۷۶۰ تعاونی اعلام کرد و گفت: بیش از ۴۲ هزار نفر در این تعاونیها عضویت دارند.
وی با اظهار اینکه مازندران بعد از تهران رتبه دوم را در تشکیل تعاونیها به خود اختصاص داده است، گفت: برخی از دلایل منجر به آن شده که بخش نتواند به جایگاه خود برسد و به رغم آنکه معافیتهای بیمهای و مالی مصوب شد اما اجرایی نشده است.
وی ادامه داد: نهادینه شدن فرهنگ تعاون از جمله دغدغهها است هرچند تلاشهایی در این راستا صورت گرفته است و دولت سیزدهم با جدیت در حال توسعه تعاون است.
باقری با اشاره به تخصیص ردیف اعتباری برای توسعه تعاون در روستاها اظهار داشت: نگاه تبعیض آمیزی که نسبت به بخش خصوصی و تعاون وجود دارد درحالی که جایگاه بخش تعاون باید تثبیت شود.
مدیرکل تعاون مازندران افزود: باور نداشتن ظرفیتهای بخش تعاون از جمله مشکلات است که نادیده گرفته شده است و این ظرفیتها باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد.
وی کمبود شدید نیروی انسانی را در بخش تعاون ذکر کرد و گفت: چارت سازمانی تعاون استان ۹۵ نیرو تعریف شد که اکنون فقط ۳۵ نفر نیرو داریم و باید نسبت به تأمین نیرو اقدام کرد.
باقری ادامه داد: مازندران در بخش تسهیلات ویژه اقتصادی تعاون رتبه دوم کشور را کسب کرده است و ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است.
مدیرکل تعاون مازندران انتخاب تعاون شهر، توسعه مراکز نوآوری کارآفرینی برای شتاب بخشی به بخش تعاون و کشف استعدادها، را از جمله اقدامات بیان کرد و گفت: ۵۴ تعاونی توسعه روستایی در استان ایجاد شده است.
نظر شما