۵ مهر ۱۳۸۶، ۱۱:۴۶

200 هزار واحد مسکونی در روستاها هر سال مقاوم سازی می شود

200 هزار واحد مسکونی در روستاها هر سال مقاوم سازی می شود

مدیر کل ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه کشور گفت: بیشترین اقدام در زمان وقوع حوادث غیر مترقبه از سوی نیروهای داوطلب مردمی ،صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین باقری در دیدار با سرهنگ هانس اورهارت وابسته نظامی سفارت سوئیس در ایران ضمن تشریح فرایند کمک رسانی و مقابله با آثار حوادث غیر مترقبه در کشور به مانورهای منظم بخش های آموزشی در قسمت امداد و نجات اشاره کرد و گفت: این مانورها در چهار مرحله زمانی 18 مهر ماه به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی، 20 آذر ماه به صورت مانور نیروهای داوطلب در سطح کل مدارس،5 دی ماه روز ایمنی و زلزله و مانورهای هفته ای درون بخشی در سیستم پادگان و مراکز مقاومت بسیج برگزار می شود.

وی تصریح کرد: ایران جزء 10 کشور اول حادثه خیز جهان است و حاضر هستیم ، تجارب بسیار ارزشمندی که با توجه به تنوع و تعدد حوادث در زمینه پیشگیری ، مقابله و بازسازی کسب کرده ایم را از طریق مرکز کاهش خطر پذیری لرزه ای آسیا که مقر آن در ایران قرار دارد بدون هیچ گونه چشمداشتی در اختیار کشور سوئیس و بقیه کشورها قرار دهیم.

باقری ابتکار ایران در راه اندازی مرکز کاهش خطر پذیری لرزه ای در آسیا را اقدام شایسته ای در جهت تعامل کشورها در این حوزه قلمداد کرد و خاطر نشان کرد: در مرکز کاهش خطرپذیری لرزه ای آسیا 54 کشور آسیایی و آفریقایی عضویت دارند واین مرکز با برخورداری از 135 مرکز آموزشی و پژوهشی آماده است تجارب خود را از طریق مراودات بشر دوستانه و روابط بین المللی هم در حوزه مسئوولیت خود و هم در حوزه غیر مسئولیت خود در اختیار کشورها قرار دهد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بعد از وقوع زلزله در استان لرستان با تکیه بر تجربیات بدست آمده در زلزله بم تصریح کرد: در زلزله لرستان مرحله اسکان موقت را حذف کردیم و در مدت 11 ماه 30 هزار واحد مسکونی تخریب شده را با کمک مردم و استان های معین از نو ساختیم .

باقری خاطرنشان کرد: بیشترین توجه ما در مرحله پیشگیری معطوف به مقاوم سازی بافت های فرسوده است که در اجرای این سیاست مقرر است در یک برنامه 5 ساله هر سال  200 هزار واحد مسکونی را در روستاها مقاوم سازی کنیم .

وی با اشاره به نامگذاری سال 2006 به نام سال مدارس امن و 2007 به نام سال بیمارستان های امن از طرف سازمان ملل متحد افزود: در سال 2006 با صرفه جویی 40 میلیون دلاری مدارس کشور را امن کردیم و در سال جاری نیز برنامه های مفصلی برای ایمن کردن بیمارستان ها داریم.

بر اساس این گزارش در این دیدار، همچنین سرهنگ هانس اورهارت وابسته نظامی سوئیس با ارائه جزییات فعالیت تیم اعزامی سوئیس در زلزله پاکستان و تشریح کارکرد مکانیسم امداد و نجات در کشور سوئیس خواستار تبادل تجربیات در مراحل چهارگانه پیشگیری ، مقابله ، امداد و نجات و بازسازی بین دو کشور ایران و سوئیس شد.

کد خبر 559731

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha