به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جیلان ظهر دوشنبه بهمناسبت هفته گردشگری در نشست با خبرنگاران چهارمحال و بختیاری بیان کرد: هماکنون ۶۰۰ حمام تاریخی در این استان وجود دارد که از ظرفیت مطلوبی برای توسعه گردشگری برخوردار است.
ویبا اشاره به وارد شدن بیشترین خسارت به بناهای تاریخی چهارمحال و بختیاری از سوی دستگاههای اجرایی دولتی افزود: مردم نمیتوانند خسارت چندانی به آثار باستانی وارد کنند و بیشتر خسارتهای وارده ناشی از ناآگاهی است.
جیلان چهارمحال و بختیاری را نسبت به سایر استانها دارای قدمت بیشتری اعلام و تصریح کرد: کتیبههایی با قدمت ۹ هزار سال نشاندهنده تمدن بالا در این استان بهشمار میرود.
وی با اشاره به وجود سنگها، آجرها و سفالهای قدیمی با اهمیت بالا در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مردم نباید به محدودههای میراثی و باستانی تعرض کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری این استان را بهعنوان قطب گردشگری طبیعتمحور کشور اعلام و تأکید کرد: بهمنظور تقویت زیرساختهای گردشگری در استان ساخت هتل ستاره از سوی آستان قدس رضوی در شهرکرد جزو دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به ورود ۱۰ میلیون مسافر و گردشگر به چهارمحال و بختیاری در یکسال اخیر اظهار داشت: در نوروز ۱۴۰۱ حدود ۶ میلیون مسافر و گردشگر از جادههای استان عبور کردند.
جیلان تمامی خانههای روستایی و شهری قدیمی را دارای ظرفیت تبدیل به اقامتگاه بومگردی اعلام و بیان کرد: ایجاد اردوگاههای در مناطق مختلف استان میتواند به رونق گردشگری کمک کند.
وی اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چهارمحال و بختیاری در سال گذشته را ۱۶۰ میلیارد ریال دانست و گفت: از این مبلغ تنها ۳۳ میلیارد ریال تخصیص داده شد.
نظر شما