به گزارش خبرنگار مهر، اروجعلی محمدزاده عصر شنبه در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد که در سالن اجتماعی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی تاثیر مستقیمی بر افزایش آگاهی اجتماعی و توسعه فرهنگی یک شهرستان دارد.
وی با اشاره به اینکه یکی از شاخصه های فرهنگی هر شهرستان داشتن کتابخانه های عمومی است و توسعه فضاهای فرهنگی به ویژه کتابخانه از نیازهای مهم در هر جامعهای است، تاکید کرد: شهرهای اسلامآباد و اولتان فاقد کتابخانه میباشد که با پیگیریهای لازم در اولین فرصت شاهد ایجاد کتابخانه عمومی در این دو شهر خواهیم بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان پارس آباد با توجه به اینکه ترویج فرهنگ کتاب خوانی در بین کودکان و نوجوانان مبنایی ترین اصل توسعه در هر کشوری است، افزود: برنامه ریزی جهت ترویج فرهنگ مطالعه کتاب و کتابخوانی به ویژه در بین دانش آموزان انجام شود.
محمدزاده اضافه کرد: خانوادهها نیز نقش اساسی در ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه فرزندان دارند و باید از کودکی فرزندان خود را به سمت مطالعه کتاب و افزایش آگاهی سوق دهند.
وی عنوان کرد: انجمن کتابخانههای عمومی باید پویایی، خلاقیت و ایدههای مثبت در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی داشته باشد.
کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد ۴ هزار و ۵۵۳ عضو فعال دارد
حجت الاسلام امین پورمحمد رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد نیز ارائه گزارشی از برنامه های فرهنگی کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد در سه ماهه دوم سال جاری و بررسی راهکارهای توسعه کتابخوانی در بین دانش آموزان و دانشجویان و همچنین ارائه گزارشی از روند پیشرفت عملیات اجرایی پروژه کتابخانه مرکزی توضیحاتی داد.
وی با توجه به اینکه ۴ هزار و ۵۵۳ عضو فعال در کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد وجود دارد گقت: شهرستان پارس آباد ۸ باب کتابخانه نهادی و ۳ باب کتابخانه مشارکتی وجود دارد.
حجت الاسلام پورمحمد تشریح کرد: نشست کتابخوان، معرفی کتاب، جمع خوانی کتاب و مسابقات نقاشی هر هفته در کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد اجرا می شود.
رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان پارس آباد عنوان کرد: از کتابهای امانت برده شده حوزه ادبیات، علوم اجتماعی، فلسفه و روانشناسی و دین پرمخاطب ترین بوده است.
نظر شما