۱۷ مهر ۱۴۰۱، ۱۱:۰۲

معاون وزیر آموزش و پرورش؛

برخی دنبال سوءاستفاده از هیجانات در مدارس هستند

برخی دنبال سوءاستفاده از هیجانات در مدارس هستند

معاون متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: برخی به دنبال سوءاستفاده از هیجانات در مدارس هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کاظمی، در نشست خبری با بیان اینکه رسانه نقش کلیدی در راستای جهاد تبیین دارد؛ در تشریح اقدامات صورت گرفته در پروژه مهر سال جاری افزود: به رغم آموزش غیرحضوری در ۲۵ ماه گذشته، تمامی پژوهش‌های علمی ثابت کرد آموزش حضوری به مراتب بهتر از آموزش غیرحضوری است و آموزش غیرحضوری در بهترین حالت پنجاه درصد بازدهی دارد.

وی با بیان اینکه باید فرصت علم آموزی برای همه دانش آموزان را فراهم آوریم، گفت: علم و پژوهش باعث اقتدار کشور می‌شود. در حالی که برخی به دنبال استفاده از هیجانات دانش آموزان در مدارس هستند.

کاظمی با بیان اینکه استکبار از طریق جنگ رسانه‌ای تلاش در بزرگنمایی این اعتراضات دارد، ادامه داد: اگر در چند مدرسه تعداد اندکی دانش آموز هیجاناتی دارند نباید آن را به همه دانش آموزان تعمیم داد.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک افزایش یابد، گفت: تحصیل در رشته ریاضی اولویت ما بود و با تلاش‌های صورت گرفته، هشت هزار دانش آموز به تعداد دانش آموزان رشته ریاضی افزود شد.

کاظمی با بیان اینکه ۱۸ هنرستان مجاور شهرک‌های صنعتی ایجاد شده است، افزود: رشته‌های محیط بانی را برای اولین بار در کشور ایجاد کردیم. برخی از رشته‌ها با مشارکت شرکت‌ها ایجاد شدند.

کاظمی با اشاره به اهمیت عدالت آموزشی در کشور گفت: آموزش طرح عدالت محور دانش آموزان پایه دوازدهم را در خرداد ماه در دبیرستان البرز آغاز کردیم و این طرح را توسعه دادیم. این طرح با اولویت مدارس شبانه روزی آغاز شده است.

وی با بیان اینکه دوره‌های آموزشی مدیریت برای دویست نفر از مدیران جدید الانتصاب راه اندازی شده است؛ گفت: موضوع مهارت آموزی همواره مد نظر ما بوده است. پانصد میلیارد تومان به همت سازمان نوسازی مدارس کشور به امر توسعه و تجهیز هنرستان‌ها اختصاص یافته و در تلاشیم تا پایان سال تحصیلی هشتصد میلیارد تومان دیگر نیز برای این موضوع در نظر بگیریم.

معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه توسعه مهارت آموزی می‌تواند حلقه اتصال ایران با کشورهای دیگر باشد؛ گفت: دبیرخانه توسعه مهارت آموزی و علوم فنی و حرفه‌ای در استان گلستان ایجاد شده است تا بتوانیم مهارت‌های فنی را با کشورهای همسایه توسعه دهیم.

کاظمی با بیان اینکه جمعیت دانش آموزی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است گفت: ترک تحصیل در دختران به نسبت سال گذشته کمتر از پسران بوده است جمع دانش آموزان سه پایه متوسطه در مجموع ۷۹ هزار نفر افزایش یافته است و در تعداد دانش آموزان رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش رکورد زدیم. یک میلیون و صد و چهار هزار و بیست و هشت نفر در سه پایه در رشته‌های فنی در حال تحصیل هستند که از این میزان ۳۸۷ هزار نفر در پایه دهم تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه جذب بازماندگان از تحصیل را از راه‌های مختلف پیگیری خواهیم داد گفت: مهم‌ترین بحث در جذب بازماندگان از تحصیل در مدارس شبانه روزی و مدارس روستایی است. ۳۸۶ هزار نفر دانش آموز در مدارس شبانه روزی تحصیل می‌کنند در این زمینه طرح احسان هم از طرح‌هایی است که برای جذب بازماندگان اجرایی شده است.

کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا در حوادث اخیر دانش آموزی بازداشت شده است گفت: ما نسبت به همه دانش آموزان مأموریت و وظیفه داریم اگر برای یکی از دانش آموزان مشکلی پیش بیاید ما موظف به حل مشکل او هستیم. چیزی به عنوان اخراج یا تنبیه دانش آموزان در حوادث اخیر نداشتیم و اصلاً برنامه‌ای برای برخورد با این دانش‌آموزان نداریم و تمام اقدامات ما در ارتباط با او و خانواده وی تنها با هدف آگاهی بخشی است.

وی با بیان اینکه به دلیل کرونا نظام آموزشی کشور ناگهان وارد فضای مجازی شد گفت: آن چیزی که مهم است ارتقای سواد مجازی دانش آموزان است ما به دنبال برنامه‌هایی هستیم که سواد مجازی آن را افزایش دهیم. شبکه شاد در دوران کرونا شبکه امامی بود و ما از ظرفیت‌های این شبکه همچنان استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 5605125

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۷
      0 0
      استفاده از کلما ت برخی عدهای دشمن استکببار...... نشانه بی سوادی و عدم کارایی و تسلط بر حوزه مدیریتی است