به گزارش خبرنگار مهر، مجید دهقانیزاده صبح شنبه در نشست مرکز راهبردی پیشرفت و عدالت استان یزد با اشاره به اهمیت تامین پایدار آب برای استان یزد اظهار داشت: برنامههای یزدنوین نیز با تکیه بر محور آب تدوین شده و به دنبال اجرای برنامههای تحولی در زمینه اجرا و عملیاتی شدن پروژههای انتقال آب است.
وی بیان کرد: مسئله تامین آب برای استان یزد بسیار اساسی، حیاتی و مهم است و با حکم استاندار یزد، موسسه کوثر به طور خاص مسئول پیگیری و عملیاتی شدن آن شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان یزد با بیان اینکه تمهیداتی برای اطمینان بخشی به شهروندان یزدی در حوزه تامین و آبرسانی مناسب برای آنها در دستور کار استان قرار گرفته است، ابراز امیدوای کرد: در آینده نه چندان دور در برنامههای میان مدت شاهد اتفاقات میدانی و عملی خوبی اعم از واگذاری معدن برای انتقال آب به استان و انتقال آب از دریا و سایر مواردی که در این حوزه وجود دارد، باشیم.
دهقانی زاده با تاکید بر اینکه مدیریت تقاضا و مصرف آب انتقالی به استان بعد مهمی است که باید به آن پرداخته شود، گفت: برای افزایش ظرفیت خط انتقال آب خلیج فارس به استان برای بهرهمندی بیشتر از این موهبت الهی برنامهریزی خواهیم کرد.
وی در مورد تامین آب کشاورزی و صنعت شهرستانهای جنوبی استان یزد نیز بیان کرد: شهرستانهای خاتم، مروست و ابرکوه قرار است به نحوی از ظرفیت خطوط انتقال آب دریا به استانهای فارس و اصفهان به صورت اشتراکی بهرهمند شوند.
پروژه انتقال آب خلیج فارس به یزد در ۳ قطعه اجرا میشود
مدیر پروژه انتقال آب به یزد نیز در این نشست به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بهرهبرداری از خط انتقال آب خلیج فارس به استان و افزایش ظرفیت این خط پرداخت.
حسین غفوری با اشاره به اینکه خط انتقال آب از سایت شیرین سازی تا اردکان یزد ۸۲۰ کیلومتر است، افزود: برای سرعت بخشیدن به انجام کار، این پروژه در سه قطعه اجرایی تقسیم شده است.
وی با بیان اینکه این سه قطعه با انتخاب پیمانکار به صورت مستقل اجرایی شده است، تصریح کرد: قطعه اول خط انتقال از سایت شیرین سازی بندرعباس تا گلگهر سیرجان به طول ۳۰۵ کیلومتر، قطعه دوم به طول ۱۵۱ کیلومتر از مخزن گلگهرسیرجان تا مجتمع مس سرچشمه و قطعه سوم از از ایستگاه شماره ۳ قطعه دوم تا اردکان یزد نیز به طول ۳۷۰ کیلومتر بوده که در حال اجراست.
نظر شما