به گزارش خبرنگار مهر، انور اسماعیلی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ تاکنون ۲۱ میلیارد ریال برای درمان ناباروری در دو مرکز استان هزینه شده است.
وی افزود: ماهیانه حدود ۵۰ پرونده برای زوجین نابارور تشکیل میدهیم اما چون در استان مراکز محدود است بخشی از مردم به دیگر استانها مراجعه میکنند.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی وعده مساعد برای درمان سرپایی در شهرستانهای سقز و مریوان را داده است.
وی افزود: پنج مرکز در هر استان میانگین کشوری است و ما هنوز با میانگین کشوری فاصله داریم.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان اعلام کرد: ایجاد مراکز درمان ناباروری در استان برای بخش خصوصی نیز میتواند صرفه اقتصادی داشته باشد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: در مبحث درمان سرپایی ناباروری ۷۰ درصد تعرفههای دولتی و عمومی را پرداخت میکنیم.
وی افزود: تاکنون ۹۵۰ نفر مراجعه کننده برای این دو مرکز داشتهایم و ماهیانه ۵۰ پرونده تشکیل میشود.
مدیر کل بیمه سلامت کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود به ۱۶۰ هزار نسخه سرپایی الکترونیکی در هر ماه در سطح استان خبر داد و گفت: در حوزه بستری بیماران نیز تمام امور الکترونیک بوده و ماهیانه ۱۳ هزار پرونده الکترونیک با بیمه سلامت مبادله میشود.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: ماهیانه برای بیماران سرپایی ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه میکنیم و در حوزه بستری نیز بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال ماهیانه پرداخت میشود.
وی افزود: پیش بینی میشود که تا پایان سال جاری بیش از ۷ هزار میلیارد ریال در استان هزینه کنیم.
اسماعیلی اعلام کرد: هم اکنون ۹۵۰ مرکز بیمه سلامت در سطح استان فعالیت دارند که بیشتر این مراکز مطب پزشکان در بخش خصوصی هستند.
وی افزود: آمار بیمه شدگان استان نیز یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر است که ۵۵۰ هزار روستایی و ۳۵۰ هزار شهری رایگان و ۲۰۰ هزار نفر نیز بیمه پرداز شهری هستند.
مدیر کل بیمه سلامت کردستان در بخشی دیگر از سخنان خود اظهار کرد: از اول آبان ماه بر اساس ابلاغیه کشوری باید همه بیمه شدگان بر اساس دهکهای درآمدی سهم مشارکت خود را پرداخت کنند.
نظر شما