به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله دری نجف آبادی در جمع نمایندگان مجمع اصناف کشور ، نقش اندیشمندان ونخبگان و گروه های مرجع اجتماعی را در تحول آفرینی و ایجاد روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و به تبع تحصیل عزت و اقتدار ملی بسیارتعیین کننده و سرنوشت ساز دانست.
وی گفت : نظام آموزشی و گزینش کشور باید چنان ترسیم شود که با شناسایی استعدادهای انسانی مفید و مولد از پتانسیل بالقوه انسانی کشور در جهت مصالح ملی و افزایش عزت و اقتدار ملی بهره برده و افراد ورزیده ومستعد در سطوح مختلف را درجایگاهی که برای کشور مفید فایده است ، مورد استفاده قرار دهد.
وی با تاکید بر ضرورت بازنگری روشها و آسیب شناسی رویه های جاری ، اظهار داشت: علی رغم تلاش های صورت گرفته ، ضرورتها و اولویت های فراوانی، فراروی ما قرار دارد که انتظار می رود در جهت تسریع در تحقق آنها کوشش مجدانه ای صورت پذیرد ؛ امروز ما سند چشم انداز 20 ساله را فراروی خود داریم و باید با تمام توان در جهت جبران کاستی ها و نیل به افق ترسیم شده در این سند افتخار آمیز اهتمام ورزیم.
دادستان کل کشور ارتقاء جایگاه اقتصادی کشور را از جمله مهمترین مولفه های عزت و اقتدار ملی دانسته و افزود: در شرایطی که سیاست های کلان اصل 44 قانون اساسی ابلاغ گردیده، اقتضا دارد تمام بخش های کشوربرای ایجاد تحول و جهش اقتصادی، همراستا وهم گام شده و با تشریک مساعی ، کشور را در جهت نیل به مقصد مطلوب مدد رسانند.
دری نجف آبادی در ادامه تاکید کرد : باید انقلاب نوینی در عرصه اقتصادی کشور به وجود آید و شرایط برای حضور فعال منضبط و رقابتی بخش خصوصی فراهم شود و در این راستا دولت و ملت و 3 قوه ، همه وهمه مسئولند.
وی با اشاره به موفقیت برخی کشورهای منطقه در افزایش تولید ناخالص ملی و ارتقاء شاخص رشد و توسعه ،افزود : کشور هند با حدود 9 درصد رشد ، چین 10 درصد رشد و ترکیه با روند فزاینده تولید ناخالص ملی روبروست و این در حالیست که ما باید طبق برنامه چهارم توسعه و سند چشم انداز 20 ساله، هر سال حداقل 8 درصد رشد داشته باشیم و برای جبران کاستی هایمان مجدانه بکوشیم .
دادستان کل کشور با اشاره به بیانات مقام رهبری در خصوص ضرورت تولید ثروت، اظهار داشت : تولید ثروت و جذب سرمایه ها در برهه کنونی، یک ضرورت فراروی کشوراست و باید فعالان این عرصه حمایت شوند.
دری نجف آبادی خطاب به فعالان بخش اقتصادی و اصناف و بخش های غیر دولتی، گفت : امروز باید با درک ضرورتهای اقتصادی کشور آنچنان که شان ملت شریف ایران است ، وارد عرصه شویم وتمام تلاش خود را معطوف به رونق اقتصادی و افزایش تولید و ارتقاء خدمات کشور کنیم.
وی فرهنگ سازی ، برنامه ریزی وایجاد میثاق ملی برای ارتقاء اقتصادی را از جمله ضرورتها دانست و ضمن تقبیح روشهای کسب درآمد نامشروع و بی ضابطه ، افزود : اگر پول نفت کشور صرف بازاریابی کالاهای دیگران و ضربه به اقتصاد ملی و مصرف زدگی و اسراف وتجمل گرایی وتبذیر شود و اشتغال و تولید را در جامعه به رکود بکشاند، بزرگترین ظلم به کشور و بیت المال خواهد بود و نسل های آینده ما را نخواهد بخشید.
دادستان کل کشور ارتقاء بهره وری در بخشهای مختلف اقتصادی را از جمله ضرورتها دانست وافزود : اگر تنها در بخش کشاورزی از منابع آب کشور استفاده بهینه شود ، چندین برابر شرایط موجود افزایش تولید خواهیم داشت ، در بخش منابع انرژی ، گاز ، پتروشیمی ، سوخت ، گندم و فراورده های غذایی ، اگر صرفه جویی و استفاده بهینه شود چقدر می توانیم به نفع کشور و ملت عمل کنیم؟
دری نجف آبادی راه تحول اقتصادی را در آزاد سازی اقتصادی دانست و افزود: حمایت از کارآفرینان ، مدیریت و برنامه ریزی و کنترل و نظارت بر اجرای بهینه اصل 44 بستر رونق و شکوفایی اقتصادی است.
وی تدابیر نظام پولی وبانکی در تخصیص منابع اعتباری ، همراستایی قوانین و مقررات در جهت تسهیل ورود بخش خصوصی ، حضور فعال و ضابطه مند و شفاف بورس ، کنترل و نظارت دستگاه های ذیربط در جهت سلامت خصوصی سازی و انجام فعالیتهای سالم اقتصادی در راستای مصالح ملی ، مدیریت کلان و سیاستگزاری راهبردی دولت را ازجمله مولفه های توفیق استراتژی نوین اصل 44 دانسته و گفت : باید همه با هم همسو باشیم تا تولید ناخالص ملی ، در هر سال 2 برابر شود و فقر و بیکاری و فساد و تبعیض از بین رفته و عدالت حاکم شود ؛ باید سیاست های اصل 44 ، با توجه به چشم اندازی که اصل 43 قانون اساسی ترسیم نموده در جهت اهداف عالیه کشور عملیاتی شود.
وی فقرزدایی و محرومیت زدایی را به خصوص درمناطق آسیب پذیر ضروری دانست و بر همکاری بخش خصوصی در جهت ایجاد اشتغال و کارآفرینی و سرمایه گذاری تاکید کرد.
دادستان کل کشور ضمن تشریح مولفه های اقتدار و عزت ملی ، خاطر نشان کرد: دیپلماسی فعال - عقبه تمدنی فاخر ، فرهنگ بالنده و سازنده ، ساختار سیاسی و اداری سالم و ورزیده و نظام اجتماعی و سیستم دفاعی قوی و باورهای ایمانی و دینی والای مردم و همچنین توسعه علمی و فناوری و تحقیقاتی ، تاثیر مستقیمی در ارتقاء جایگاه و افزایش اقتدار نظام اسلامی دارد و نظام حاکمیت باید برای تحقق اهداف ملت تلاش هدفمندی مبذول و اقدامات متناسبی معمول دارد.
نظر شما