مصطفی زبردست در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت کشتارگاههای دام و طیور در لرستان اظهار داشت: در حال حاضر ۱۰ واحد کشتارگاه دام در لرستان فعالیت دارند.
وی عنوان کرد: ظرفیت کشتار در این کشتارگاههای دام استان ۵۰۰ رأس دام سنگین و دو هزار رأس دام سبک در هر شیفت کاری است.
مدیرکل دامپزشکی لرستان با بیان اینکه همه عملیاتهای نظارت شرعی و همچنین بهداشتی به واسطه نظارت همکاران شرعی و بهداشتی ما در کشتارگاههای دام انجام میگیرد افزود: این اطمینان را به مردم عزیز استان میدهیم که گوشتی که از کشتارگاههای استان روانه بازار میشود هم از نظر سلامت و هم از نظر طهارت لاشه با توجه به استقرار همکاران ناظر شرعی ما در کشتارگاهها، به بهترین شکل ممکن است.
زبردست با اشاره به بازرسیهای پیش از کشتار، حین کشتار و پس از کشتار از سوی دامپزشکی در کشتارگاهها بیان داشت: در این سه مرحله نظارت، همکار ناظر شرعی و همکار دامپزشک ما حضور دارند و مباحث نظارتی را انجام میدهند.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به فعالیت ۱۰ واحد کشتارگاه طیور در لرستان تصریح کرد: ظرفیت کشتار در کشتارگاههای طیور در هر ساعت ۲۲ هزار قطعه است.
مدیرکل دامپزشکی لرستان افزود: با توجه به زیرساختهایی که در حوزه پرورش طیور در لرستان وجود دارد، لرستان یکی از استانهایی بوده که با مازاد تولید گوشت سفید و حتی گوشت قرمز مواجه است، گوشت تولیدی از لرستان به استانهای تهران، فارس، اصفهان و استانهای برخوردار کشور ارسال میشود.
زبردست در ادامه سخنان خود با اشاره به استقرار دامپزشکان در مناطق روستایی و عشایری لرستان گفت: یکی از ابتکارات دولت سیزدهم ارائه خدمات به صورت عادلانه و سریع به بهره برداران است.
وی عنوان کرد: در حال حاضر در همه بخشهای استان مراکز دولتی دامپزشکی داریم، بر اساس تقویم زمان بندی که از طرف سازمان دامپزشکی کشور به استانها ابلاغ میشود خدمات را به صورت ۱۰۰ درصد رایگان به روستاییان و عشایر ارائه میکنند و عملیاتهای پیشگیری و کنترل بیماریهای دامی را انجام میدهند.
مدیرکل دامپزشکی لرستان در ادامه به اشاره به واگذاری برخی از خدمات حوزه درمان به بخش خصوصی تصریح کرد: در این راستا ۸۷ مرکز داروخانه دامپزشکی و ۸۴ مرکز درمانی دامپزشکی در استان داریم.
نظر شما