علی دهباشی در گفتگو با خبرنگار مهر، در این باره گفت: این نشریات معمولا توسط بانکها، بنیادهای خیریه و یا دولت ها حمایت می شوند؛ چرا که از تیراژ سودآور محروم هستند.
این محقق ادبی با اشاره به اینکه نشریات زرد در همه جای دنیا، گروه مخاطبان خود را دارد و مانعی برای انتشار نشریات جدی به حساب نمی آید، افزود: تا زمانی که مدیران بانکها و صاحبان صنایع فاقد درک فرهنگی لازم بوده و از اختصاص پانصد هزار تومان برای چاپ در نشریات وزین دریغ می ورزند اما حاضرند میلیون ها تومان صرف تیزرهای تلویزیونی و بیلبوردهای شهری کنند، مسئله حل نخواهد شد.
سردبیر بخارا تک فروشی مجلات را تنها قادر به برآورده کردن هزینه های آبدارخانه آن نشریات دانست و ادامه داد: بانک ها باید اسپانسر چاپ نشریات باشند. نشریات خارجی هرگز به تک فروشی برای ادامه حیات فکر نمی کنند.
علی دهباشی درباره قطع خرید نشریات ادبی از سوی نهاد کتابخانه های عمومی برای کتابخانه های سراسر کشور نیز گفت: با وجودی که بخارا 61 شماره در طول 10 سال منتشر کرده اما درحال حاضر خریداری نمی شود. اگرچه تعداد محدودی نشریه که قبلا خریداری می شد در حیات مجله تعیین کننده نبود اما یک سال است که به بهانه کمبود بودجه، همین خریدها نیز متوقف شده است.
نظر شما