به گزارش خبرنگار مهر، محسن کوششتبار جمعه شب در بازدید از مرکز خدمات سرمایهگذاری خراسان جنوبی با بیان این خبر اظهار کرد: سال گذشته ۲۴ استان کشور برای سرمایهگذاری خارجی و ارزآوری تلاش کردند و موفق به جذب سرمایهگذار در این زمینه شدند.
وی افزود: با وجود اینکه بعضی از استانها از مواهب بیشتر، موقعیت جغرافیایی بهتر و شرایط سرمایهگذاری بسیار زیادی نسبت به خراسان جنوبی برخوردارند اما این استان در جذب سرمایهگذار خارجی خوش درخشید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور بابیان اینکه میزان سرمایهگذاری خارجی انجام شده در کشور در سال گذشته ۴۷۹ میلیون یورو بود، بیان کرد: سهم خراسان جنوبی از این میزان سرمایه گذاری، ۸۰۰ هزار یورو بود.
کوشش تبار ادامه داد: خراسان جنوبی امسال سه طرح بزرگ سرمایهگذاری خارجی مصوب دارد که دو طرح آن شامل طرح بزرگ ۳۰۰ هزار دلاری برش سنگها گرانیتی و طرح ۶۹ میلیون دلاری کنسانتره سنگ آهن زیرکوه وارد مرحله اجرا شدهاند.
به گفته وی مناعت طبع، سختکوشی و همت عالی از جمله ویژگیهای شاخص مردم خراسان جنوبی است و با توجه به فضا و فرصتهای موجود در استان، امید آفرینی از درون در استان اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به جایگاه خراسان جنوبی در جذب سرمایهگذار خارجی گفت: آینده خیلی خوبی را برای استان پیش بینی میکنم که یکی از شرایط انجام آن صدور مجوزهای سرمایهگذاران حداکثر ظرف ۴۸ ساعت است.
کوشش تبار تاکید کرد: اگر یک سرمایهگذار در خراسان جنوبی فعال شود یک خرمشهر را آزاد کردهاید و شما با هنر، قلم، فکر و اندیشه خود باید در این زمینه جهاد کنید.
وی با بیان اینکه در حال جهاد اقتصادی هستیم، ادامه داد: در گذشته قرار بود هر استان ۱۰ فرصت سرمایهگذاری را معرفی کند اما اکنون انتظار داریم هر شهرستان خراسان جنوبی ۱۰ فرصت سرمایهگذاری را شناسایی و احصا کند.
به گفته وی یکی از اولین ابلاغیههای وزیر کشور، اجرایی کردن مجوزهای بینام برای سرمایه گذاری بود که نقش مهمی برای جذب سرمایهگذاران دارد.
کوششتبار ادامه داد: با همان شدتی که در مرزها ایستادیم که حتی خاک پای روی پوتین سربازان را نتوانند ببرند در حوزه اقتصادی هم باید با همان شدت تلاش کنیم، چون شما مسئولان صیاد صیدی به نام سرمایهگذار هستید.
وی گفت: باید زیباترین و با احترامترین برخورد را با سرمایهگذاران خارجی داشت و قلم و نگاه پرنفوذ به سرمایهگذار همان «من میتوانم» دولت سیزدهم است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور افزود: «من میتوانم» دولت سیزدهم باید در قلم، ذهن، دل و فکر مسئولان بنشیند تا به سرانجام برسد.
کوشش تبار بیان داشت: در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، اتاق بازرگانی دست راست استانداری است و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد و اتاقهای تعاون هم باید فعالتر شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور جمعه شب از مرکز خدمات سرمایهگذاری استان و دو احد تولید و صنعتی در شهرک صنعتی بیرجند بازدید کرد.
بازدید از بازارچههای مرزی ماهیرود، گلورده و یزدان، منطقه ویژه اقتصادی و حضور در شورای ساماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه استان از دیگر برنامههای سفر دو روزه کوشش تبار به خراسان جنوبی است.
نظر شما