فاطمه الوان در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: طرح مهرواره در رابطه با یک جریان سازی فرهنگی در عرصه مهر، محبت، دغدغه فکری نسبت به افراد دیگر جامعه به جز خانواده صورت گرفته و هدف اصلی آن، جریان سازی الگوی یک زن مسلمان است.
وی تشریح کرد: این طرح در حوزه خانواده رقم خورده و در بخشهای متنوع مانند سبک زندگی اسلامی، ازدواج و تشکیل بنیان خانواده، روابط زوجین، فرزندآوری، فرزندپروری، سلامت در خانواده و اقتصاد در خانواده مطرح است که بانوان فعال در این عرصهها میتوانند با مراجعه به سایت جشنواره، ثبت نام کنند.
دبیر جشنواره مهرواره بانور در استان همدان یادآور شد: با توجه به شناختی که نسبت به بانوان استان همدان وجود دارد، پیش بینی میشود تعداد زیادی از بانوان فعال در این جشنواره شرکت کنند، این جشنواره، یک طرح کشوری است و تا ۹ آذرماه ادامه دارد.
الوان افزود: بانوان میتوانند به دو صورت حل مسئله یا ثبت خاطره و تجربه خود، در این طرح شرکت کنند.
وی ادامه داد: این جشنواره در سه سطح شهرستان، استان و ملی برگزار میشود و کسانی که در سطح شهرستان حائز رتبه شوند به مرحله استان میروند.
دبیر جشنواره مهرواره بانور در استان همدان با بیان اینکه در پایان، امتیازهای مکتسبه افراد سنجیده میشود و بر اساس آن در مرحله ملی سنجیده میشوند، گفت: در این مسابقه، محدودیت سنی و تحصیلی وجود ندارد و اکثر بانوان میتوانند دراین طرح شرکت کنند.
وی در پایان گفت: در سطح ملی ۱۴ سکه بهار آزادی به ۱۴ برگزیده اول حل مسئله، کمک هزینه سفر مشهد مقدس و ۱۴ نیم سکه بهار آزادی به ۱۴ برگزیده در مرحله ثبت خاطره نویسی و تجربه اهدا خواهد شد.
نظر شما