به گزارش خبرنگار مهر، جمال شبیه در نشست شورای زکات خوزستان بیان کرد: هدفگذاری دریافت زکات در سال ۱۴۰۰ در این استان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال بود که با فرهنگ سازی که در این زمینه صورت گرفت ۶۰۰ میلیارد زکات جمع آوری شد.
وی گفت: کمیته امداد دبیرخانه شورای زکات است و هر آنچه تحت عنوان زکات پرداخت میشود در سامانه زکات استان ثبت میشود و مبالغ دریافتی زکات به حساب کمیته امداد واریز نمیشود.
شیبه با اشاره به زکات جمعآوریشده در هر منطقه برای نیازمندان و محرومان همان منطقه مصرف میشود، افزود: ۲۰ درصد از مبلغ پرداختی زکات در کارهای عمرانی عام المنفعه و ۸۰ درصد در امور مربوط به رسیدگی به محرومان هزینه میشود.
مدیرکل کمیته امداد استان خوزستان به سرفصلهای هزینه کرد زکات اشاره کرد و افزود: زکات در مواردی همچون رفع مشکلات معیشتی کمک به ازدواج تهیه جهیزیه، درمان، تحصیل و آزادی زندانیها، تعمیر و احداث مسکن و مسجد و… مصرف میشود.
شیبه گفت: با توجه به تاکید زیادی که بر ایجاد اشتغال در استان وجود دارد، از سال گذشته برنامه ریزی انجام گرفت تا بخشی از این اعتبار در حوزه اشتغال صرف شود.
وی با بیان اینکه از سال ۹۸ تا کنون سیر صعودی در پرداخت زکات در این استان شاهد بودیم افزود: خوزستان در حوزه کشاورزی در کشور رتبه نخست را دارد در استان مردم و کشاورزان با اعتماد و اعتقاد زکات پرداخت میکنند.
نظر شما