عبدالرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با اشاره به دسترسی گروه ملی صنعتی فولاد در سال گذشته به بالاترین رشد تولید در بین شرکتهای زیر مجموعه سازمان توسعه صنایع در تولید محصولاد نوردی، نقطه ضعف گروه ملی را تامین بار فلزی دانست.
وی خاطرنشان کرد: بار فلزی برای تولید فولاد یا باید از طریق آهن قراضه تامین شود و یا از روش تولید آهن اسفنجی که با توجه به مشکلات و محدودیت در تامین آهن قراضه، احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی گامی موثر و تضمین کننده نیاز فاز یک فولاد سازی به شمار می آید که با بازسازی فاز دو فولاد سازی میتوان به ظرفیت تولید یک میلیون تن فولاد در کارخانجات گروه ملی رسید.
رسولی یادآور شد: عملیات اجرایی ساخت کارخانه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت تولید یک میلیون تن در سال به روش احیاء مستقیم در گروه ملی صنعتی فولاد ایران 10 روز قبل با حمایت گروه ملی و شرکت احیاء مستقیم فولاد جنوب به عنوان بخش خصوصی و پشتیبانی مالی بانک صنعت و معدن آغاز شد.
وی ادامه داد: در این صورت گروه ملی صنعتی فولاد ایران توانایی تولید مواد اولیه مورد نیاز خود را دارد و قادر خواهد بود انواع محصولات نوردی شامل تیرآهن، میلهگرد، لوله بدون درز را در کارخانه تولید کند.
گروه ملی صنعتی فولاد ایران در حدود 10 کیلومتری جاده اهواز - خرمشهر واقع شده است.
نظر شما