سردار كار گر در گفتگو با خبر نگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب در خصوص ايجاد ارتش حرفه اي بعنوان يكي از اهداف طراحان "قانون جديد خدمت نظام وظيفه عمومي" افزود: كسي در نيرو هاي مسلح مخالف با ايجاد ارتش حرفه اي در كشور نيست ولي اين اقدام در ابتدا به تامين تجهيزات پيشرفته روز ، امكانات و اماكن مورد نياز بستگي دارد و در كنار آن بحث سرباز گيري نيز بايد مطرح شود.
وي در خصوص اينكه "آيا در شرايط فعلي نيازي به ارتش حرفه اي است يا خير؟" گفت: اين مساله نيز در كشور قابل بررسي است و وزير دفاع در صحن علني مجلس شوراي اسلامي در اين باره اعلام كرد كه ما هنوز حرفه اي نيستيم كه ارتش حرفه اي داشته باشيم.
معاون نظام وظيفه نيروي انتظامي همچنين معافيت افراد ليسانس به بالا بعد از گذران دوره آموزشي را تبعيض آميز خواند و تصريح كرد: در مورد موضوع سربازي با همه بايد به طور يكسان برخورد شود و اينكه خدمت تحصيلكردگان نوعي هدر دادن سرمايه است امر صحيحي نيست .
وي اضافه كرد: با توجه به ورود تجهيزات و امكانات پيشرفته به نيروهاي مسلح ، اين نيرو به افراد با تجربه و باسواد بيشتري نياز دارد.
سردار كارگر در ادامه اظهار داشت: اينكه قشر تحصيلكرده با رفتن به سربازي پس از مدت دو سال موقعيت كاري خود را از دست مي دهند ، هم نظريه صحيحي نيست زيرا جامعه و سيستم هاي اداري و دولتي در طي اين مدت خود را با اين وضعيت تطبيق داده اند.
وي همچنين با اشاره به رشد ميزان افراد تحصيلكرده در كشور گفت: با توجه به رشد دانشگاهها تعداد افراد تحصيلكرده روزبه روز در حال افزايش است و به همان ميزان از تعداد بي سوادان يا كم سوادان جامعه كاسته مي شود لذا در صورت تصويب قانون معافيت ليسانس به بالا در آينده نزديك قشر زيادي از اين افراد شامل طرح خواهند شد.
نظر شما