۱ آبان ۱۳۸۶، ۱۱:۱۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

حوزه فرهنگی وزارت علوم زیر خط فقر !

حوزه فرهنگی وزارت علوم زیر خط فقر !

دبیر شورای سیاستگذاری مجامع کانون‌های فرهنگی دانشجویان گفت : "احساس فعالان فرهنگی دانشجویی این است که حوزه فرهنگی وزارت علوم زیر خط فقر قرار دارد. به همین جهت درخواست شده است تا با مسئولین جلسه‌ای اضطراری داشته باشیم تا تکلیف مالی فعالیت ها روشن شود."

به گزارش خبرنگار مهر، سارنگ سخا - دبیر شورای سیاستگذاری مجامع کانون های فرهنگی هنری دانشجویان کشور در نشست بررسی فعالیت های فرهنگی دانشجویان در خبرگزاری "مهر" با بیان اینکه "امسال حوزه فرهنگی وزارت علوم به شدت با بحران مالی رو به رو است"، اظهار داشت : "این بحران مالی تا جایی است که یک برنامه مربوط به اسفند ماه هنوز ابلاغ اعتبارش به دانشگاه میزبان صورت نگرفته است."

وی افزود : "سیستم مالی مجامع سیستم مستقلی نیست و برگزاری برنامه ها به این ترتیب است که یک دانشگاه به عنوان میزبان برنامه انتخاب می شود و اعتبارش از وزارت علوم به دانشگاه میزبان وارد می شود. بدحسابی های مالی وزارت علوم در قبال دانشگاهها موجب شده است که دانشگاهها برای برنامه های آتی مجامع رغبت نداشته باشند."

دبیر شورای سیاستگذاری مجامع کانون های فرهنگی هنری دانشجویان ادامه داد: "برای یک تشکل دانشجویی یا اتحادیه هیچ چیز مهم تر از نشست سالانه اش نیست. مقرر شده بود تا نشست فوق العاده کلیه کانون های فرهنگی هنری عضو مجامع در آبان ماه برگزار شود اما عنوان کردند که اعتبار لازم را ندارند. اصلاح آئین نامه ها و اساسنامه مجامع در دستور کار نشست فوق العاده بود و از آنجایی که دستورالعمل هایمان باید به تصویب مجمع عمومی که متشکل از دبیران 450 کانون فرهنگی هنری دانشگاههای کشور است، برسد لذا تشکیل نشست فوق العاده ضرورت دارد."

وی با بیان اینکه حوزه فرهنگی نه تنها در آموزش عالی بلکه در جامعه نیز حوزه مظلومی است، خاطرنشان کرد : "مشکل آنجا است که بحث فرهنگ معمولا از موضوعات درجه دوم در نظر گرفته می شود. البته انتظارات کانون های فرهنگی دانشجویان در دانشگاهها بسیار گسترده و متنوع است و از طرفی نیز وزارت علوم و دانشگاهها توان پاسخگویی به این همه مطالبات را ندارند، چه از نظر بودجه و چه از نظر ساختار و تشکیلات."

این فعال فرهنگی با یادآوری بازنگری کلیه آئین نامه ها و اساسنامه های دانشجویی توسط وزارت علوم گفت :"آئین نامه کانون های فرهنگی هنری نیز در حال بازنگری است اما خبری از اینکه در چه مرحله ای از بازنگری قرار دارد، در دست نیست. درخواست شد تا نماینده ای از مجامع در جلسات بررسی آئین نامه کانون های فرهنگی اما جوابی دریافت نشد و تا کنون نیز نظری از مجامع گرفته نشده است. این یک نقد جدی است که وقتی می خواهیم آئین نامه ای در مورد فعالیت فرهنگی دانشجویان را بررسی کنیم باید نظر خود دانشجویی که در این حوزه فعال است را نیز داشته باشیم."

به گزارش مهر، مجامع کانونهای فرهنگی هنری به گفته دبیر این اتحادیه فرهنگی دارای هفت سال قدمت است که 450 کانون فرهنگی هنری عضو آن هستند و نزدیک به 200 هزار دانشجو در آن عضویت دارند. کانون های عضو مجامع در بالغ بر 70دانشگاه حضور دارند. قرآن و عترت، ایرانشناسی و گردشگری، فیلم و عکس، تئاتر، هلال احمر، موسیقی، اندیشه و گفتگو، اجتماعی فرهنگی، هنرهای تجسمی و صنایع دستی و ادبی مجمع های ده گانه ای هستند که مجامع کانونهای فرهنگی هنری دانشجویان را تشکیل می دهند."

کد خبر 563928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha