۱۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۵۹

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) استان قزوین:

نبود نظام منسجم برای آسیب‌شناسی از مسائل موجود در حوزه پژوهش است

نبود نظام منسجم برای آسیب‌شناسی از مسائل موجود در حوزه پژوهش است

قزوین- رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) استان قزوین گفت: نبود نظام منسجم برای آسیب‌شناسی، عارضه یابی و همچنین شناسایی نیازها از مسائل موجود در حوزه فناوری و پژوهش است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسم زاده در مراسم نکوداشت هفته پژوهش و فناوری استان قزوین که پیش از ظهر چهارشنبه در سالن جلسات امیرکبیر دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار کرد: در دوره زیست می‌کنیم که اهمیت علم و فناوری بیش از پیش مورد توجه نظام و مسئولین قرار گرفته است که این امر در سخنان و تأکیدات رهبر انقلاب نیز مشهود است.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) استان قزوین بیان کرد: در شرایطی که وزیر علوم از دانشمندان کشور است توجه به جهش علمی، پیشرفت علم و فناوری مشهود است.

وی افزود: برنامه‌ای که دولت در حوزه فناوری و علمی تدوین کرده مشمول بسته سیاسی برای نگهداشت نخبگان در داخل کشور است که در شورای عطف رقم خورده است.

این مسئول ابراز کرد: تقسیم کار ملی در حوزه سیاست گذاری و دستگاه‌ها، راه اندازی شورای عالی عطف و تعریف ۴۰ درصد از بودجه برای پروژه‌های فناوری و علمی، جذب و بکاری محققان و پسا دکتران در مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و صنایع برای تزریق علم که با تخصیص ۹۰ درصد حقوق استاد یار به این اشخاص انجام شد از دیگر برنامه‌های ما در این راستا بود.

وی افزود: از دیگر اقدامات و برنامه‌ها می‌توان به سازماندهی پژوهشگران مستقل، تأسیس شبکه ملی آزمایشگاهی کشور در راستای تجمیع تمام ازمایشگاه، تدوین سامانه‌های نان در راستای ثبت نیازهای استان، نمایه‌سازی نشریات و ارتقا رتبه بندی علمی کشور از رتبه ۱۵ به ۱۰ اشاره کرد.

این مسئول با اشاره به برخی آسیب‌های موجود در حوزه پژوهش عنوان کرد: نبود نظام منسجم برای آسیب‌شناسی و عارضه یابی و همچنین شناسایی نیازها از مسائل موجود در حوزه فناوری و پژوهش است که در این حوزه ما نیازمند یک شبکه نظام آسیب شناسی جدی هستیم.

وی افزود: از سوی دیگر مزیت‌های استان به خوبی احصا نشده است و برنامه‌های ما در گرو برخی دستگاه‌ها که قدرت بیشتری دارند خلاصه می‌شود.

این مسئول تاکید کرد: وجود مسائل و مشکلات اداری، بی‌توجهی به دانش‌بنیان و تولید علم رشته‌های هنر و علوم انسانی، هراس سرمایه‌گذاران برای حمایت از محصولات دانشگاهی در صنعت، بی اعتماد صنایع و سازمان‌های صنایع نسبت به دانشگاه، عدم بکارگیری خلاقیت و توجه به تولید علوم متناسب زیست بوم و نیازها از دیگر مسائل این حوزه است که باید در راستا مرتفع شدن آن با یاری یکدیگر تلاش کنیم.

کد خبر 5649334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha