به گزارش خبرنگار مهر، سلمان محمدی شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی تمام ساحتی دانش آموزان و فرهنگیان مدارس عشایری استان کرمانشاه که با حضور معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و جمعی از مسئولین استانی در پردیس برادران شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: سند تحول بنیادین مانند چراغ راهی ست که هدایتگر و روشن کننده مسیر پیشرفت آموزشی خواهد بود.
وی با بیان اینکه دانش آموزان به صورت چند بعدی و چندساحتی باید تربیت بشوند، افزود: این برنامه از برنامههای اصلی آموزش و پرورش بوده که برای تحقق آن تلاش خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تصریح کرد: تحقق و تربیت دانش آموزان طبق سند تحول بنیادین و نیز بیانیه گام دوم انقلاب به منظور تربیت دانش آموزان در سطح و تراز انقلاب در دستور کار بوده و برای رسیدن به آن تلاش همه جانبه خواهیم داشت.
محمدی با تاکید بر شناسایی استعداد دانش آموزان، خاطرنشان کرد: شناسایی استعدادهای دانش آموزان به عنوان آینده سازان جامعه در آینده و توجه به آن همتی میطلبد که باید در راستای شکوفا شدن آن به کار گرفته شود.
وی تربیت دانش آموزان به شیوه زندگی ایرانی و اسلامی را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: برای آشنایی دانش آموزان با این سبک و تربیت آنها بر این روش تلاش خواهیم کرد و امروز آموزش پرورش با تربیت جامعه و قشر انقلابی اجازه هیچگونه توهین و سقوط پرچم جمهوری اسلامی را نخواهد داد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به وجود ۹ هزار و ۵۰۰ دانش آموز محصل در قشر عشایری، گفت: از این تعداد حدود پنج هزار نفر به صورت عشایر کوچ نشین هستند.
نظر شما