علی دهباشیان ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد گفت: در راستای حمایت از تولید کنندگان با 992 نفر از پنبه کاران قرارداد کشت منعقد شده که هزار و 627 تن انواع کودشیمیایی و 270 تن بذراصلاح شده بین کشاورزان پنبه کار توزیع شده است.
وی افزود: کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان در مراحل تولید و تصفیه، نظارت کامل دارند و به موقع راهنمایی ها و نکات ترویجی لازم را به کشاورزان ارائه می دهند.
دهباشیان کل سطح زیرکشت پنبه نیشابور را هشت هزار و 764هکتار اعلام کرد و افزود: از این سطح زیرکشت مقدار چهار هزار و 965 هکتار از نوع پنبه اصلاح شده ورامین و سه هزار و 799 هکتار پنبه بومی است.
وی عنوان کرد: میانگین تولید پنبه اصلاح شده دو هزار و 450 کیلوگرم در هر هکتار و پنبه بومی دو هزار کیلوگرم در هر هکتار بوده که از این سطح مقدار 12هزار و 164 تن وش پنبه اصلاح شده و هفت هزار و 598 تن وش پنبه بومی برداشت خواهد شد.
دهباشیان یادآور شد: این مقدار نسبت به سال قبل 18 درصد افزایش داشته و محصول به دست آمده در چهار کارخانه پنبه پاک کنی شهرستان تصفیه و روانه بازار مصرف می شود.
مدیرجهادکشاورزی نیشابور یادآور شد: از پنبه تخم درکارخانه های روغن کشی شهرستان روغن خام و کنجاله استحصال می شود که در اختیار کارخانه های تصفیه کننده روغن برای مصرف خوراکی و کنجاله قرار می گیرد و به مصرف دامداری ها می رسد.
نظر شما