به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری شامگاه پنجشنبه در آئین اختتامیه نخستین جشنواره ملی فیلم کوتاه فناوری و نوآوری که در تالار شهید آوینی قم برگزار شد اظهار داشت: از علم در روایات اسلامی به عنوان سلطان یاد شده و این بدان معنا است که علم میتواند قدرت و اقتدار آفرین باشد.
نماینده قم در خانه ملت گفت: گاهی علم برگرفته از علم دیگران است که این امر افتخارآمیز نخواهد بود و ما تنها مصرف کننده میشویم که البته گاهی در استفاده از دستاوردهای علمی دیگران نیز ضعف داریم.
حجت الاسلام ذوالنوری افزود: گر چه باید علم و فناوری بدست آمده از سوی دیگران را استفاده کنیم، اما بهتر آن است که خودمان در عرصههای علمی نوآوریهایی داشته باشیم که این امر موجب اقتدا و قدرت برای کشور خواهد شد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامی بزرگترین عنوانی که به شاه شخص اول این کشور میدادند این بود که او را ژاندارم آمریکا در منطقه میدانستند که معنای آن همان سگ نگهبان بودن است.
ذوالنوری بیان داشت: اما امروز ایران اسلامی به نقطهای رسیده که پروندهای برای ایران باز میکنند و ادعا میشود پهپاد و موشکهای ایران در جنگ اوکراین توازن را بهم زده است، هر چند که ما این اتهام را نمیپذیریم اما طرح همین موضوع هم افتخار آمیز است.
وی در ادامه با اشاره به پیشرفتهای صورت گرفته توسط جوانان کشور در عرصههای علمی به خصوص در انرژی هستهای ابراز داشت: امروز یازده کشور دنیا توان غنی سازی دارند و فقط ۷ کشور به چرخه کامل سوخت هستهای دسترسی پیدا کردند که ایران هم جز آنان است و امروز علم تمامی فرآیندهای هستهای در اختیار جوانان ما است.
حجت الاسلام ذوالنوری اضافه کرد: امروز در صنایع دریایی و نانو در لبه علم حرکت میکنیم و در بسیاری از مجلات علمی دنیا از تلاش دانشمندان دنیا به عنوان خیزش علمی یاد میشود.
وی با تاکید بر اینکه امروز در عرصه نوآوری و فناوریهای نوین، دولت باید ورود جدی داشته باشند افزود: نباید مخترع ما در پیچ و خم اداری قرار گیرد و در این مسیر با مشکلات متعددی مواجه باشد که در این عرصه نیازمند انقلاب و تحول هستیم.
نماینده قم در خانه ملت افزود: یک ایده تا تبدیل به اختراع شود و در نهایت به محصول تبدیل شود زمان بر است که در دنیا افرادی ریسک این کارها را میپذیرند تا زودتر به موفقیت برسند.
حجت الاسلام ذوالنوری گفت: در پارکهای علم و فناوری نیاز داریم که مخترع ابزارها و امکانات را برای پرورش ایده خود در اختیار داشته باشد که ابزار هنر در عرصه مطالبه گری دولت و مجلس و هم برای دلگرمی مخترعین بسیار مؤثر است.
نظر شما