به گزارش خبرنگار مهر، دکتر طباطبایی در مراسم روز جهانی عصای سفید با اشاره به اینکه برگزاری چنین برنامه ای می تواند بخشی از قابلیت های دانش آموزان استثنایی را به نمایش بگذارد افزود: تا کنون بسیاری از دانش اموزان استثنایی افتخارات بسیاری در عرصه های اجتماعی کسب کرده اند ، به گونه ای که در سال گذشته از بین 1200 نفر از دانش آموزان معلول که در دانشگاهها پذیرفته شده اند نیمی از آنها از دانش آموزان نابینا بودند.
وی تصریح کرد: اگر به نابینایان نگاه ضعیف نداشته باشیم و با نگاه واقعه بینایه نگاه کنیم ، تمام توانمندیهای آنها را مشاهده خواهیم کرد که در صحنه های مختلف اجتماعی در حال ظهور است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور از طرحهای جدیدی در سازمان خبر داد، و گفت: اخیرا برنامه های مختلفی در دست کار قرار دارد که نمونه آن طرح تدوین جامعه تلفیقی برای دانش آموزانی است که در مدارس عادی تحصیلی می کنند.
وی اظهار داشت : همچنین طرح مناسب سازی فضاهای آموزشی متناسب با شرایط دانش آموزان استثنایی نیز در حال پیگیری است که در این ارتباط با سازمان تجهیز و نوسازی مدارس مذاکراتی نیز شده است.
طباطبایی، طرح رسیدگی به کتابهای درسی دانش آموزان استثنایی را نیز در اولویت اقدامات دیگر آموزش و پرورش استثنایی اعلام کرد و گفت: در حال حاضر تمامی کتابهای درسی در دوره ابتدایی به بریل تبدیل شده است.اما در دوره راهنمایی و دبیرستان این گونه نیست. در دوره راهنمایی از 34 عنوان کتاب 17 عنوان آن بریل شده است و مابقی به صورت نوار کاست است و در مقطع دبیرستان نیز از 42 عنوان کتاب 22 عنوان بریل شده است.
لازم به ذکر است : در پایان این مراسم از تعدادی از دانش آموزان نابینای کشور که در مقاطع مختلف افتخاراتی را کسب کرده اند تقدیر شد.
نظر شما