به گزارش خبرگزاری مهر، تیم تحقیقاتی "هو بوم پارک" از دانشگاه هانگ یانگ سئول در کره جنوبی با همکاری گروهی از دانشمندان بین المللی که نتایج تحقیقات خود را در مقاله ای با عنوان " پلیمرهای با حفره های وفق داده شده برای انتقال انتخابی سریع مولکول های کوچک و یون ها" که در مجله ساینس منتشر کرده اند، پلیمری شیشه ای و بسیار چگال را ساخته اند که از پتانسیل های کاربردی بالایی برای تولید ترکیبات شیمیایی برای صنایع داروسازی، تبدیل انرژی، پیل های سوختی و باتری ها ارگانیکی و جداسازی گازها برخوردار است.
در مواد پلیمری استاندارد، روزنه ها و کانال ها در ابعاد، اندازه ها و اشکال مختلفی تغییر می کنند و به همین دلیل امکان کنترل بزرگی و گسترش فضاهای خالی را در این نوع پلیمرها محدود می شود.
اما اکنون این دانشمندان برای استانداردسازی و کنترل ابعاد این روزنه ها از یک نوع جدید پلیمر شیشه ای و بسیار چگال استفاده کردند.
ساختار این پلیمر شباهت بسیاری به ریزساختارهایی دارند که به طور طبیعی در طبیعت دیده می شوند و کانال های یونی را می سازند.
یکی از مزایای بسیار مهم این ماده جدید این است که ابعاد و گستردگی یک روزنه می تواند براساس گازهایی که قرار است از هم جدا شوند، تغییر می کند.
نظر شما