محمود ناصر در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تولید آب در شوشتر از طریق چاهها و برداشت مستقیم از رودخانه و پس از تصفیه و کلراسیون کردن در شبکههای آبرسانی شهرستان انجام میشود که تولید آب در زمان بارش باران ۳۰ درصد کاهش مییابد.
رئیس اداره آبفای شوشتر افزود: آب رودخانه در شوشتر به هنگام بارش باران و با بالا رفتن کدورت بهطور تقریبی سه روز زمان نیاز دارد تا آبرسانی به حالت عادی برگردد و دلیل آن کدورت زیاد و حذف برداشت مستقیم از رودخانه است که در بعضی از مناطق شهرستان دچار افت فشار و یا باعث قطع آب میشود.
رئیس اداره آبفای شوشتر بیان کرد: به دلیل فرسوده بودن شبکه آبرسانی در مرکز شهر در طول هفته با شکستگیهای متعددی مواجه هستیم و امید است با تخصیص بودجه بتوانیم مناطق مذکور را اصلاح کنیم.
وی افزود: با توجه به کمبود نیروی انسانی و نبود دستگاههای لازم در خدماتدهی به شهروندان با مشکلات بسیار زیادی مواجه هستیم.
احداث خط ۷۰۰ برای جبران کمبود آب در شوشتر
این مقام مسئول افزود: با بهرهبرداری از پروژه خط ۷۰۰ میتوان تا ۹۰ درصد مشکل افت فشار در مرکز شهر و قطعی در مناطق دروازه، جاده صاحبالزمان، بینالحرمین، روستاهای شیخ شمسالدین و خرمن خاک را برطرف کنیم.
وی یادآور شد: پیمانکار پروژه مذکور بیش از ۱۵ روز است که شروع به کار کرده و پیشبینی میشود تا سال آینده این پروژه به بهرهبرداری برسد.
نظر شما