به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر یکشنبه در دیدار با مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان کشور و اعضای هیأت مدیره شرکت ماشینسازی اراک، اظهار داشت: یکی از مهمترین راهبردهای اقتصاد مقاومتی ساماندهی تولید و تقویت بنیادی آن است و باید با تکیه بر ظرفیتهای داخلی این امر محقق پیدا کند.
وی افزود: کاهش قیمت تمام شده، کیفیتبخشی و سرعت عمل در تولید همواره باید در دستور کار باشد و اینها لازمه تولید رقابتی هستند و تولید رقابتی میتواند اقتصاد کشور را به شکوفایی رساند.
دری نجف آبادی با بیان اینکه حضور در بازارهای جهانی با تولید رقابتی امکانپذیر است، گفت: صاحبان صنایع باید ضمن تأمین نیاز داخل برای حضور در بازارهای منطقه و جهان نیز برنامهریزی کنند و در این راستا برنامههای بلند مدت و کوتاه مدت داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی تأکید کرد: بهبود معیشت مردم، حل مشکل بیکاری، توسعه کلان اقتصادی و تقویت ارزش پول ملی تنها با توجه به تولید رقابتی محقق میشود، بنابراین باید نسبت به این مهم برنامهریزیهای کاربردی تدوین شود و قطعاً نیازمند عزم و اراده همه جانبه است.
وی افزود: تولید رقابتی کلید توسعه پایدار و شکوفایی اقتصاد است و لذا تمام ظرفیتهای موجود در استان باید در جهت حمایت از تولید و تولید رقابتی به کار گرفته شود.
آموزش مهمترین مؤلفه تربیت نیروی کار است
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با تأکید بر اینکه بهرهوری نیروی کار ماهر و توانمند به خصوص در حوزه صنعت مورد توجه باشد، گفت: آموزش مؤلفه مهم تربیت نیرو برای حوزه صنعت است و باید در حوزه آموزش برنامه ریزی جدی انجام شود.
وی با اشاره به اهمیت کادر سازی نیروی انسانی کارآمد بیان کرد: مدیران صنایع باید توجه داشته باشند در کادرسازی و بکارگیری نیرویهای مورد نیاز خود از افراد متخصص، توانمند، دلسوز، باانگیزه، پاکدست و بانشاط استفاده کنند.
دری نجف آبادی با بیان اینکه مدیران و صاحبان صنایع باید برای توسعه تولیدات خود برنامهریزی داشته باشند، گفت: اگر تجهیزات و عوامل تولید فرسوده هستند در اسرع وقت آنها را به روزرسانی کنند و اجازه ندهند فرصتها از دست بروند.
وی افزود: نظام پرداختی در واحدهای تولیدی دارای نواقصی است که باید با مشارکت دستگاههای مسئول برطرف شود و افزایش حقوق کارکنان باید بر مبنای بهرهوری برنامهریزی شود و افزایش حقوق کارگری که دارای بهرهوری لازم نیست، هیچ توجیهی ندارد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی با اشاره به ظرفیتهای عظیم استان در حوزههای اقتصادی و صنعتی خاطر نشان کرد: استان مرکزی ظرفیت تولیدی چشمگیری دارد که در صورت بهرهگیری منطقی و کاربردی از آنها و از طرفی حمایت دستگاههای دولتی و بانکها میتوان کالاهای این استان را به تمام نقاط جهان صادر کرد و گامی اساسی در راستای تقویت بنیه اقتصادی مردم برداشت.
نظر شما