به گزارش خبرنگار مهر، "تهران امروز" در صفحه تلویزیون می پردازد به گفتگو با گوهر خیراندیش بازیگر مجموعه "میوه ممنوعه". نگاهی به پرفروش های موسیقی در هفته های گذشته، گفتگو با داریوش خواجه نوری آهنگساز و گیتاریست و یادی از مرتضی حنانه در صفحه موسیقی و نهایتاً غفلت مسئولان سینمایی به حضور در جشنواره های جهانی منطقه، اعلام برنامه های جشنواره فرهنگی هنری خوزستان، تقدیر از مشکاتیان در جشن خانه موسیقی، ساخت فیلم تبلیغاتی توسط احمدرضا درویش و گپ روز با علیرضا نادری در صفحه پایانی آمده است.
* علیرضا نادری دیالوگ نویس مجموعه "میوه ممنوعه" درباره کار مستقل خود عنوان کرده: "پیش از انقلاب در مورد برخی فیلم ها این چنین عمل شده بود اما اینکه در تیتراژ نام فردی به عنوان نویسنده دیالوگ آورده شود، سابقه نداشت. گرچه این روش سالهاست در دنیا اتفاق می افتد اما در ایران اینکه تا چه حد این مسأله با روحیات فردگرایانه هماهنگی دارد جای تردید بود که بالاخره برای نخستین بار در "میوه ممنوعه" این اتفاق افتاد."
"همشهری" در صفحه تئاتر می پردازد به مطالبی به بهانه تأسیس موزه عروسک های جهان. گزارشی از وضعیت اکران سینماهای تهران و قهر دامنه دار مخاطب با سینما در صفحه سینما و گزارش هشتمین جشن خانه موسیقی، موفقیت فیلم های کوتاه ایرانی در یونیکا، تعویق پخش مجموعه "بی صدا فریاد کن"، رونق شب های موسیقی و اخبار کوتاهی از نادر طالب زاده، همایون اسعدیان، احمدرضا درویش و ... در صفحه ادب و هنر مورد توجه قرار گرفته است.
* در بخشی از گزارش وضعیت سینماهای تهران آمده: "در حالیکه سینمای ایران با انواع و اقسام بحران ها دست به گریبان است، آتش اختلافات صنفی نیز با وجود تلاش های صورت گرفته، همچنان شعله ور است. تشکیل فدراسیون تهیه کنندگان به اختلافات دامنه دار تهیه کنندگان دامن زد و دامنه اش حتی تا جشن خانه سینما کشیده شد."
"جام جم" در صفحه رسانه می پردازد به نمایش مستند "سیکو" مایکل مور در جشنواره سینما حقیقت، برپایی نخستین جشنواره "ستایش" در خوزستان، برگزاری نشست نقد و بررسی مجموعه های ماه رمضان، تله فیلم جدید مهرداد خوشبخت و گزارش فروش فیلم های اکران سینماهای تهران. گفتگو با محمود قنبری بازیگر مجموعه "یک وجب خاک" و گپی با ساسان توکلی فارسانی سازنده تیتراژ این مجموعه در صفحه رادیو و تلویزیون و نهایتاً ساخت مجموعه انیمیشن "ملوچ" در مرکز صبا، یادداشتی بر برنامه های مستند سیما و معرفی برنامه های امروز شبکه های صدا و سیما در صفحه بخوانید و ببینید آمده است.
* محمود بهرامی درباره دلیلی بازی در مجموعه های مناسبتی گفته: "این مجموعه ها ویژگی های متعددی دارند که مهمترین آن پر مخاطب بودن آنهاست. در این ایام بیشتر خانواده ها سر سفره افطار دور هم جمع هستند و دوست دارند مجموعه های این ایام را دنبال کنند. اگرچه بازی در این نوع کارها مشکلات خاص خود را هم دارد مثل اینکه متن ها به روز نوشته می شوند و سکانس ها هم سریع و پشت سر هم گفته می شوند."
"ایران" در صفحه فرهنگ و هنر می پردازد به مطلبی درباره دوریس لسینگ برنده نوبل ادبیات و همچنین مطلبی درباره پنجمین فیلم "هری پاتر". ترجمه مثنوی معنوی مولوی به زبان روسی، نکوداشت استاد جواد محقق در جشنواره شعر دفاع مقدس همدان، برگزاری نخستین دوره جشنواره بین المللی خاورمیانه در ابوظبی، حراج اسکار اورسن ولز و تعویق در پخش مجموعه جدید مهدی فخیم زاده از سیما در صفحه پایانی منعکس شده است.
* در بخشی از نقد پنجمین فیلم "هری پاتر" آمده: "بدون هیچ شکی نسخه جدید "هری پاتر" تیره تر و جدی تر از تمامی نسخه های آن است. ما جوان عینکی دوستدار سحر و جادو و کاراکتر مرکزی سری داستان های پاتر را در حالی می یابیم که در مرز میان نیکی و شر حرکت می کند و به نظر می رسد قادر به تشخیص خوب و بد از یکدیگر و تفکیک آنها از هم نیست و اگر هم باشد، تردید دارد که به سمت کدامیک برود."
"اعتماد ملی" در صفحات هنر می پردازد به گفتگو با بهزاد و شقایق فراهانی، گفتگو با ابوالفضل جلیلی، چند یادداشت، گزارش تجسمی، تئاتر و ... گزارش جشن خانه موسیقی و تجلیل از مشکاتیان، نگاهی به مجموعه های ماه رمضانی سیما، سخنرانی شجریان در بزرگداشت ملا کمال خان، همکاری بهمن فرمان آرا و حسین علیزاده، جایزه سیفژ برای سینماگر ایرانی، برگزاری جشنواره پیام آوران صلح و دوستی و معرفی شماره های جدید نشریات "دنیای تصویر"، "شوکران" و "نوشتا" در صفحه ادب و هنر آمده است.
* بهزاد فراهانی درباره تفکیک بازیگران سینما، تلویزیون و تئاتر عنوان کرده: "واقعیت این است که جامعه سینما رشد نکرده و تهیه کنندگان بزرگ در میدان نیستند. اغلب تهیه کنندگانی که حضور دارند بیشتر دلشوره بازگشت سرمایه خود را دارند و به همین خاطر به مسائلی دلبسته اند که دیگر وجو ندارد. اگر سینمای ما سینمای مهرجویی، بیضایی، تقوایی، شهید ثالث و ... بود این مشکلات پیش نمی آمد."
"اعتماد" در صفحه سینما می پردازد به گزارشی از فیلم های کم فروش چند سال اخیر، گزارش اکران سینماهای تهران و اخبار کوتاهی چون فیلم "هفت و پنج دقیقه" در فرانسه، تدوین "تلافی"، پایان "پوست موز" و ... گزارش جشن خانه موسیقی، بزرگداشت شکوهمند مولانا در ایران، آغاز پخش مجموعه "چارخونه" و معرفی پرویز مشکاتیان به عنوان چهره روز و نمایش "پرده ها از راه می رسند" به عنوان پیشنهاد روز در صفحه پایانی مورد توجه قرار گرفته است.
* در گزارشی از فیلم های کم فروش چند سال اخیر آمده: "شکست فیلم های اکران اخیر که شاید بدترین فصل فروش تاریخ سینمای ایران را رقم زده اند، بهانه ای شده برای مرور فیلم های شکست خورده دو سه سال اخیر. فیلم هایی که قرار بوده اتفاقی به یادماندنی را در سینمای ایران رقم بزنند ولی در بدترین شکل ممکن از گردونه اکران بیرون رانده شدند. فیلم هایی مثل "کنار رودخانه"، "دانه های ریز برف"، "مرثیه برف"، "زمستان است"، "من بن لادن نیستم"، "کودکانه" و ..."
"حیات نو" در صفحه فرهنگ و اندیشه می پردازد به گفتگو با محمود فرشچیان و همچنین رامین صدیقی، مدیر نشر هرمس. حرف های بن افلک درباره تجربه کارگردانی، تجلیل از مشکاتیان در جشن خانه موسیقی، اعلام موضع نهایی اتحادیه تهیه کنندگان، معرفی داوران خارجی دوسالانه مجسمه سازی، نشست نقد و بررسی فیلم "روز سوم" در دانشگاه تهران و اعلام برنامه های نخستین جشنواره فرهنگ و هنر خوزستان در صفحه پایانی کار را تمام می کند.
"جوان" در صفحه تلویزیون می پردازد به نقدی بر مجموعه "میوه ممنوعه"، نگاهی به مجموعه "اغماء"، یادداشتی بر مجموعه های"یک وجب خاک" و "شکرانه". طرح دوباره اختلاف اتحادیه تهیه کنندگان و فدراسیون تهیه کنندگان، ساخت فیلم 135 ثانیه ای توسط ابوالفضل جلیلی، فیلمسازی 25 کارگردان مطرح سینمای ایران درباره خرمشهر و پخش دوباره "چارخونه" اخبار برجسته صفحه پایانی هستند.
"سرمایه" در صفحه هنر می پردازد به فروش 12 میلیون دلاری نقاشی های مجموعه آلن دلون، گزارش هشتمین جشن خانه موسیقی، نمایش آثار مکرمه قنبری در دانشگاه کلمبیا، تجلیل یونیسف از عزت الله انتظامی، معرفی برگزیدگان اولیه جایزه بهترین پروژه مستند و ...
بالاخره "بانی فیلم" عنوان روی جلد را به "بوی خوش تئاتر در خیابان های مریوان پیچید" اختصاص داده است.
نظر شما