۱۱ بهمن ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲

مدیرکل دفتر توسعه اشتغال وزارت تعاون:

پایگاه‌های مردمی اشتغال آفرین در قالب تعاونی عمل کنند

پایگاه‌های مردمی اشتغال آفرین در قالب تعاونی عمل کنند

کرج- مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به لزوم تبیین زیست‌بوم ملی اشتغال گفت: پایگاه‌های مردمی اشتغال آفرین در قالب تعاونی عمل کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، طه رمضانی عصر سه‌شنبه در جلسه هماهنگی با مدیران محلات ۶۶ گانه استان البرز با اشاره به زیست بوم ملی اشتغال و رویکرد خدمت محور دولت با محوریت حرکت‌های مردمی گفت: در زیست بوم ملی اشتغال با توجه به رویکرد دولت به حضور گروه‌های مردمی در اجرای سیاست‌های اشتغال و اشتغالزایی در کشور دو خدمت در بخش اشتغال و عرصه تولید مورد انتظار است، اتصال نیروهای کار به کارفرمایان و تقویت تولید در بخش مشاغل خانگی، دو محور خدمت رسانی با مشارکت گروه‌های مردمی مورد پیش‌بینی است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: تقویت پایگاه‌های مردمی در تشویق مشاغل خانگی و معرفی کارجویان به واحدهای تولیدی از اموراتی است که انتظار می‌رود تا پایگاه‌های مردمی فعالیت خود را بر محور کار و مشاغل خانگی تنظیم کنند.

وی در ادامه گفت: هم اکنون بیش از ۶۵۰ رسته مشاغل خانگی در سامانه این وزارتخانه بارگزاری شده است و اعتقاد ما این است که می‌توان هر خانه یک تولیدکننده در بخش مشاغل خانگی باشد.

وی در ادامه گفت: پایگاه مردمی اشتغال آفرین می‌تواند به عنوان پایگاه پایدار در قالب‌های تعاونی عمل کند و تعاونی‌های خدماتی در امر اشتغال جدیدترین نوع تعاونی در بستر مناسب برای ایجاد کار هستند.

وی در بخش دیگری از مطالب خود به آمار ۶۰ میلیون نفری شرایط اشتغال کشور اشاره کرد و گفت: چهل درصد جمعیت کشور در بخش اشتغال فعال هستند و ۶۰ درصد الباقی جمعیت نیز به عنوان جمعیت غیر فعال در این بخش محسوب می‌شوند و با این احتساب ۲۵ میلیون نفر جمعیت در بخش اشتغال فعال و کارجویان و متقاضیان اشتغال نیز به عنوان جمعیت فعال، فرصتی برای تقویت تولید و کار محسوب می‌شوند که انتظار می‌رود کاریابی‌ها با تمام توان خود در این بخش عمل کنند.

بودجه اختصاصی به محلات ۶۶ گانه استان برای اولین بار اختصاص می‌یابد

محمدجواد کاظمینی، مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز نیز در این نشست، گفت: پیگیری مدیران محلات کم برخوردار که از بدنه مردمی هستند قابل تقدیر است، قرارگاه اجتماعی با تجربه استاندار البرز در شهر تهران در استان البرز شکل گرفت و مهمترین برنامه دولت در استان البرز با محوریت قرارگاه اجتماعی در حال برگزاری است.

وی خاطر نشان کرد: امسال قرارگاه اجتماعی فعالیت خود را شروع کرد و ایجاد شبکه مردمی است. شناسایی و احصا مسائل با حضور شبکه‌های مردمی امکانپذیر است و حل مسأله آن در اولویت کار است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز در ادامه گفت: ارتباط قوی مردم و مسؤلین، ضامن اجرای کامل موضوعات قرارگاه اجتماعی است، هویت قرارگاه اجتماعی هم در بستر مشارکت گروه‌های مردمی شکل می‌گیرد. سال آینده قرارگاه اجتماعی برای اولین بار در کشور بنام محله بودجه اختصاص خواهد داد.

وی خاطر نشان شد: اطلاعات کامل ۶۶ محله در سامانه برنامه و بودجه کشور بارگذاری شده است تا در محلات هدف بتوانیم پروژه‌های مورد نیاز مردمی محلات را اجرا کنیم. دستور استاندار برای رسیدگی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای توانمندی سازی محلات ۶۶ گانه از دیگر برکات این قرارگاه است.

کاظمینی گفت: در بحث اشتغال فکر می‌کنیم با حضور مؤثری مدیران محلات و حمایت‌های مدیریت و مجموعه اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اتفاقات خوبی خواهد افتاد و اطلاع رسانی در موضوعات طرح‌های اجرایی بسیار ضروری و حیاتی است و باید صد چندان در این بخش فعال بود.

کد خبر 5697435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha