در واقع دود این تصمیم مسئولان سازمان تربیت بدنی به چشم کاراته خواهد رفت. رشته ای که بیش از یک میلیون عضو دارد و یکی از پرطرفدارترین رشته های ورزشی درایران است و اتفاقا درجمع فدراسیونهای موفق قرار دارد.
سه سال قبل زمانی که تیم ملی خود را آماده حضور در رقابتهای جهانی می کرد همین مسائل از سوی مسئولان وقت سازمان تربیت بدنی برای کاراته بوجود آمد و کاراته ای که در برزخ مدیریتی قرار داشت راهی مکزیک شد و عنوان سومی 2002 مادرید را با قرارگرفتن در رتبه چهاردهم درسال 2004 عوض کرد.
حال با تکرارهمان شرایط اگر تیم های جوانان و امید کشورمان نتوانند درترکیه عناوین چند سال اخیر را تکرار کنند چه کسی جوابگوی نفراتی است که ماهها در اردوهای تیم ملی زحمت کشیده و خود را مهیای حضور در رقابتهای جهانی نموده اند؟
اینکه تغییر در راس هرم مدیریتی این فدراسیون لازم بود بحثی جداست ولی سخن اول این است که زمان مناسبی برای این تغییرات انتخاب نشد.
از سوی دیگر حال که سمندر نتوانست نظر مسئولان را برای ادامه همکاری جلب کند متولیان ورزش باید برای انتخاب مدیر آینده این فدراسیون دقت نظر بیشتری به خرج دهند. سه سال پیش در چنین مواقعی انتخابی صورت گرفت که تازه پی به اشتباه بودن آن برده اند.
کاراته مردان کارآمد و تحصلیکرده که فنی هم باشند کم ندارد که البته انتخاب آنها نیاز به اعتماد سازمان تربیت بدنی دارد. مردانی که می توانند این رشته را به سرمنزل مقصود رهمنون سازند.
امید است فردی شایسته برای این سمت انتخاب شود تا با کمک اهالی کاراته برای اعتلای آن تلاش کند. فرصت های فراوانی در این مدت از دست رفت که باید با انتخابی صحیح و برنامه ریزی دقیق آب رفته را به جوی بازگرداند!
نظر شما