به گزارش خبرنگار مهر در اراک، کاظم صالحی عصر امروز در همایش جوان و انتخاب همسر در حضورجمعی از دانشجویان و اساتید امور اجتماعی و روانشناسی افزود: بیشتر ناهنجاری های اجتماعی موجود در جامعه به دلیل نبود ارتباط منطقی و صحیح با جوانان است که این امر زمینه ساز بحرانهایی چون طلاق و یا اعتیاد می شود.
وی تصریح کرد: استان مرکزی جزء چهاراستان کم ازدواج کشور با آمار بالای طلاق است.
وی با اشاره به اینکه تشکلهای غیر دولتی در جلوگیری از آسیبهای اجتماعی نقش مهمی دارند اظهار داشت: سازمان بهزیستی با همکاری تشکلهای غیر دولتی و ارتباطات بین بخشی با دیگر ارگانهای مرتبط با آسیب های اجتماعی در صدد ریشه کن کردن این معضلات است.
مدیر کل دفتر پیشگیری از آسیبهای بهزیستی کشور نیز عنوان کرد:: با آموزش قبل از ازدواج می توان تا 80 درصد تعارضات خانوادگی را کاهش داد.
حبیب الله مسعودی فرید اظهار داشت: 50 درصد طلاقها در پنج سال اول و 30 درصد طلاقها در سال اول زندگی رخ می دهد.
وی با اشاره به نقش خانواده در تربیت فرزندان تصریح کرد: 80 درصد فرار دختران ریشه در مشکلات خانوادگی دارد و از آنجا که فرزندان از خانواده خود الگوبردای می کنند باید مهارتهای زندگی و درست زندگی کردند به خانوادها داده شود.
وی با اشاره به اینکه آسیب اجتماعی یک موضوع چند وجهی است اضافه کرد: اعتیاد، خشونت خانوادگی ، همسر آزاری و کودک آزاری از اولویت های آسیبهای اجتماعی در کشور است که در این راستا برنامه هایی طراحی و در حال اجراست.
یک استاد روانشناسی در این همایش با بیان اینکه سلامت روحی و روان قبل از ازدواج بسیار مهم است گفت: وجود برخی از آداب و رسوم غلط اجتماعی هنوز بزرگترین عامل طلاق و جدایی خانواده ها در ایران است.
دکتر مصطفی تبریزی افزود: ایجاد مراکز مشاوره قبل ازدواج و نیز آموزش مهارتهای زندگی در طول دوران جوانی میتواند نقش به سزایی در پویایی نظام خانواده داشته باشد.
وی گفت: آمار طلاق در کشور زنگ خطری جدی برای مسوولان است تا با اندیشیدن تدابیر لازم در جهت رشد و شادابی نظام اجتماعی گام برارند.
نظر شما