۷ آبان ۱۳۸۶، ۱۲:۳۹

در گفتگو با مهر اعلام شد ؛

جزئیات راه اندازی بزرگترین شبکه بانکداری الکترونیک خاورمیانه

جزئیات راه اندازی بزرگترین شبکه بانکداری الکترونیک خاورمیانه

بزرگترین، دقیق ترین و پیشرفته ترین مرکز بانکداری الکترونیک خاورمیانه توسط موسسه مالی و اعتباری مهر به بهره برداری رسید.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری مهر در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: توسعه روابط اقتصادی و تجاری در عرصه دهکده جهانی و پیچیدگی کارکردی نظام های اقتصادی گوناگون فعال در سطوح مختلف ملی، منطقه ای و بین المللی موجب فراهم آوری و ساختار سازی یکسری نظام های مشترک و تشکیلات به هم پیوسته جهانی شده است.

دکتر شاپور زارعی تصریح کرد: ادغام سازمان ها و موسسات بزرگ فعال در سطح بین المللی برای  کسب بازارهای بیشتر، توسعه مناطق آزاد تجاری، وضع قوانین بین المللی تجارت و اموری از این قبیل نشان می دهد که اقتصاد جهانی در حال گذر به دوران نوین فرامرزی است.

وی همگام شدن تحولات جهانی و انطباق با آنها را نیازمند مطالعه دانست و افزود: توسعه فن آوری های ارتباطی و اطلاعاتی آثار بسیار مثبتی در عرصه های مختلف علمی، اجتماعی و اقتصادی جوامعی که از این فن آوری ها بهره مناسب را کسب کرده اند، بر جای گذاشته است.

زارعی تاثیر فزاینده ابزارهای کاربردی و علمی در فعالیت های مختلف جامعه به خصوص ساختارهای اقتصادی را باعث ایجاد تحول و تجدید در نگرش سنتی به موضوع تجارت و بازار عنوان و تصریح کرد: در این میان توسعه روز افزون IT  و گسترش ارتباطات الکترونیکی بین افراد و سازمان های مختلف از طریق دنیای مجازی بستری مناسب و مساعد برای برقراری مراودات تجاری و اقتصادی فراهم کرده است.

دکتر شاپور زارعی رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری مهر

وی  با تاکید بر نقش موسسات مالی و بانک ها به عنوان ارگان های تاثیرگذار در اقتصاد، اظهارداشت: با توجه به تحولات ساختارهای اقتصادی، موسسات مالی و بانک ها باید همگام با تحولات خود، سرمنشاء تحولات جدیدتری شوند.
 
به گفته رئیس مرکز ICT  موسسه مالی و اعتباری مهر ، با این دیدگاه که فن آوری اطلاعات و کاربری های گوناگون رو به افزایش آن به عنوان ابزاری کارآ با اقبال خوبی از جانب مدیران موسسات و سازمان های مالی قرار گرفته است، لذا انگیزه بیشتری در مدیران اکثر سازمان های اقتصادی برای انطباق فعالیت های روزمره خود با قابلیت های فن آوری اطلاعاتی و ارتباطی به وجود آمده است.

وی یکی از دلایل انگیزه مدیران را تلاش برای دستیابی به اهداف تجاری در سطح جهانی دانست و گفت: بانک ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند و ارائه شیوه های نوین خدمات بانکداری با بهره گیری از ابزارهای ارتباطی  و اطلاعاتی گوناگون مورد توجه مدیران تمامی بانک های کشور قرار گرفته است.

زارعی افزود: با داشتن یک نگاه اصلاح مدار در عرصه ارائه خدمات نوین بانکداری می توان اصلاحات راهبردی نظام های بانکی کشور را در سمت و سویی قرارداد که با تحولات و تغییرات جهانی همگام باشد و از جنبه ارگانیک و سازمانی این ظرفیت در ساختار علمی، فرهنگی و منابع انسانی بانک ها برای پذیرش و انطباق سریع با شرایط جدید فراهم  شود.

وی  مبنای تحولات اقتصادی، رشد اقتصادی کشور، خصوصی سازی و اجرای اصل 44 قانون اساسی را بانک دانست و تصریح کرد: تاکید رئیس جمهور بر اصلاح سیستم  بانک ها نیز حاکی از این موضوع است که پیشبرد این اهداف در گرو پیشرفت بانک ها حاصل می شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری مهر با اشاره به تحولات بانکداری در دنیا گفت: با توجه به گذر از بانکداری سنتی به بانکداری الکترونیک، ایجاد بستر ارتباطی  با بانک های دولتی، کاهش هزینه ها و آمادگی برای پیوستن به شبکه بانکی کشور یک طراحی کلی و استراتژی بلند مدت به سمت متمرکز کردن فن آوری اطلاعاتی و ارتباطات موسسه تدوین شد.

وی با بیان اینکه موسسه از سال گذشته ایجاد تحول در بخش IT  خود را آغاز کرد که این تحول عظیم طی 10 ماه به بهره برداری رسید، بیان کرد: با توجه به رسالت فن آوری اطلاعات و جمع آوری آن در یک نقطه و مدیریت بر آن با اصول استانداردIT  به دست متخصصان داخلی به طور جدی به اجرا در آمد.

زارعی مرکزIT  این موسسه را بزرگترین، دقیق ترین و پیشرفته ترین مرکز بانکداری الکترونیک در کشور ذکر کرد و ادامه داد: این سایت که از نظر امنیتی دارای بالاترین اصول استاندارد جهانی است که توسط متخصصان مجموعه موسسه مالی و اعتباری مهر و بدون وابستگی به خارجیان راه اندازی شده است و با راه اندازی این سیستم فاصله خود را با IT  دنیا کم کرده ایم.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری مهر با اشاره به اینکه با راه اندازی این شبکه بزرگترین شبکه بانکداری الکتروینک کشور ایجاد شده است، تصریح کرد: طراحی این سیستم این امکان را برای مشتری فراهم می کند که در هر نقطه از کشور بتواند از طریق شعب، اینترنت، موبایل، SMS ، ATM و  POS و غیره از خدمات موسسه بهره مند شوند که این روش ایجاد شعب فیزیکی و پر هزینه را در موسسه به شعب مجازی 24 ساعته در محل مشتری مبدل ساخته است.

وی اساس طراحی سیستم اتوماسیون بانکی موسسه را بهترین و سخت ترین روش طراحی سیستم های IT   ذکر و تصریح کرد: برای اولین بار در کشور و حتی در سطح کشورهای اطراف سیستم  Centeralise توسط موسسه راه اندازی شد. این سیستم بدون نمونه بوده وکپی برداری نشده ، بلکه توسط متخصصان خود موسسه طراحی شده است.

زارعی گام بعدی موسسه را دستیابی به بهترین شبکه اتوماسیون بانکی در منطقه خاورمیانه اعلام کرد و گفت: هم اکنون نیز برای ایجاد و راه اندازی این سیستم از برخی بانک ها، موسسات و استانهای مختلف کشور و از دو  کشور عراق و سوریه درخواست های را از قبیل راه اندازی شهر الکترونیک دریافت کرده ایم. 

وی با بیان اینکه این سایت تمام امکانات شعب در محل را فراهم می کند، خاطرنشان کرد: در این نوع بانکداری حساب ها آن لاین بوده و تمام شعب به یک مرکز وصل بوده و مشتریان از هر محلی می توانند خود را به این محل تمام مکانیزه وصل کنند. به علاوه در دورترین نقاط کشور نیز کارت موسسه یک روزه صادر می شود.

رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات موسسه مالی و اعتباری مهر از انجام مباحثاتی میان چند موسسه اعتباری و بانک برای راه اندازی یک مرکز شتاب با همکاری یکدیگر خبرداد.

وی گفت: هم اکنون رویکرد بانک مرکزی کسب درآمد بانک ها از طریق ارائه خدمات بانکی نه از طریق ارائه تسهیلات است و بانکی توانایی انجام این کار را دارد که از بانکداری الکترونیک قوی برخوردار باشد.

رئیس مرکز ICT  موسسه مالی و اعتباری مهر مشکل بانکداری کشور را عدم تعریف پول الکترونیکی دانست و تصریح کرد: هم اکنون تعریف مشخصی از پول الکترونیکی در کشور وجود ندارد، در حالیکه می توان مبنا را بر آن قرار داد.

کد خبر 570565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha