به گزارش خبرنگار مهر در اراک، محمد جمال باقری امروز در اولین همایش علمی الگوی مدرسه سالم در اراک افزود: الگوی آموزش و پرورش کشور الگویی پراگماتیسم است و نمی توان با این الگو به روش تعلیم و تربیت بر مبنای ارزشهای اسلامی رسید.
وی افزود: اجرای سیستم های نوین آموزشی در مدارس و ساز و کارهای تربیتی از اصول اولیه و مهم در توسعه و پیشرفت کشور است.
وی با اشاره به فعالیت موسسات آموزشی در استان مرکزی گفت: موسسه سنجش برترسال گذشته موفق شده است با اجرای این سیستم ها و با جذب 30 دانش آموز ضعیف زمینه موفقیت27 تن از آنان را در رشته های مناسب دانشگاه در کنکور سال جاری فراهم کند.
معاون آموزشی موسسه علامه طباطبایی تهران نیز در این مراسم گفت: سیستم فعلی آموزش و پرورش در جهان خصوصا در ایران به زودی توفیق خود در ارائه آموزش های مناسب علمی به دانش آموزان از دست خواهند داد.
عباس امیری تاکید کرد: این موضوع در ایران به دلیل بی توجهی های گذشته به این مباحث از شدت بیشتری برخوردار خواهد شد که می طلبد هر چه سریعترنسبت به رفع آن اقدام کرد.
امیری اظهار داشت: نوع مطالعه، برنامه ریزی، مدیریت زمان ، الویت آموزی از مهمترین مباحث مربوط به خودآموزی است که باید برای هریک از این موضوعات توسط متخصصان آموزشی برنامه ریزی صورت گیرد تا افراد و دانش آموزان از خود آموزی مناسبتری برخوردار شود.
وی با اشاره به اینکه آموزش دوره ابتدایی مهمترین مقطع تحصیلی به شمار می رود، تاکید کرد: در نظام های آموزشی کشورهای پیشرفته جهان، مربیان آموزش ابتدایی با گذراندن دوره های مختلف آموزشی و روانشناسی از بین دارندگان مدارک بالای تحصیلی انتخاب می شوند و پس از طی دوران کارآموزی در کلاس حضورمی یابند در حالی که در ایران به دلیل بی توجهی به این مقطع خاص معلمان بدون ارائه آموزش های ویژه به مربیان دوره ابتدایی درکلاس حضور یابند.
معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی تهران موفقیت کشور درعرصه های مختلف را به علت توجه ویژه به مقطع ابتدایی عنوان کرد و افزود: به علت کوتاهی در اجرای این روشها آموزشی و نبود توجه کافی به مباحث و تفکرآموزی به دانش آموزان نتوانسته ایم به جایگاه مناسب وشایسته علمی درجهان دست یابیم.
نظر شما