۲۸ مهر ۱۳۸۶، ۱۵:۲۱

پورمحمدی اعلام کرد:

آغاز به کار موسسه رتبه بندی مشتریان بانکها از ابتدای سال 87

آغاز به کار موسسه رتبه بندی مشتریان بانکها از ابتدای سال 87

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد: موسسه اعتبار سنجی و رتبه بندی مشتریان بانکها از ابتدای سال آینده کار خود را آغاز می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمید پورمحمدی میزان سهام معامله شده در بورس را در چارچوب واگذاری های صدر اصل 44 قانون اساسی یک میلیارد و 203 میلیون و 841 هزار و885 سهم عنوان و تصریح کرد: مبلغ این سهام 3 هزارو 121 میلیارد و 55 میلیون ریال بوده که متعلق به چهار شرکت عمده است.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: در 6 ماه اول سال جاری دو میلیارد و 759 میلیون و 675 هزارو 817 سهم شامل سهام 7 شرکت مادر تخصصی توسط سازمان خصوصی سازی به فروش رفته است.

وی درصد تحقق درآمد پیش بینی شده در بودجه را نسبت به وصولی های چهارماهه ابتدای سال 86 حدود 3 درصد ذکر کرد و افزود: تا پایان شهریور ماه سال جاری 14 هزارو 204 میلیارد و859 میلیون ریال از محل فروش سهام توسط سازمان خصوصی سازی محقق شده و همچنین 11 هزارو 789 میلیارد و 305 میلیون ریال  سهام عدالت ( با احتساب 50 درصد تخفیف) در همین مدت واگذار شده است.

به گزارش نشریه برنامه، پور محمدی با اشاره اینکه در راستای اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی 7 نهاد پولی و مالی جدید با مالکیت غیر دولتی تاسیس می شوند، تصریح کرد: این نهادها در کارگروهی متشکل از کارشناسان زبده وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک ها و بیمه ها و شرکت های سرمایه گذاری مورد بررسی قرارگرفته و زمینه های اجرایی آنها بررسی شده است.

وی با اشاره به بانک سرمایه گذاری ( شرکت تامین سرمایه امین) به عنوان نخستین نهاد مالی و پولی کشور، تصریح کرد: این بانک خدمات متنوعی از قبیل پذیره نویسی و تعهد خرید اوراق بهاردار را انجام می دهد و در حوزه هایی همچون ادغام، تملیک و ساختار دهی مجدد شرکت ها و فعالیت های کارگزاری، برای مشتریان نهادی فعالیت می کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی نقش بانک سرمایه گذاری در اقتصاد کشور را یافتن متقاضی برای خرید شرکت های عرضه شده از سوی دولت از طریق پذیره نویسی، کمک به بازاریابی، خرید و توزیع اوراق بهادار سازمان های دولتی و خصوصی، تائید اوراق بهادار  شرکت ها و توزیع آن ذکر کرد.

وی همچنین شناسایی  قدرت اعتباری مشتریان و رتبه بندی آنها به منظور حذف افراد بدحساب و رانت خوار احتمالی و تسهیل در سرمایه گذاری مشتریان خوش حساب را از وظایف موسسه اعتبار سنجی و رتبه بندی اعلام کرد و اظهارداشت: این موسسه با مشارکت بانک ها و شرکت های بیمه دولتی و خصوصی، لیزینگ ها و شرکت های سرمایه گذاری تشکیل شده است.

پور محمدی ادامه داد: در ماه های گذشته کارهای مطالعاتی این موسسه آغاز شده و نرم افزارهای مورد نیاز تهیه و از ابتدای سال آینده کار رتبه بندی مشتریان و شرکت ها آغاز می شود.

وی موسسه ساماندهی مطالبات معوق، موسسه تضمین اعتباری برای تضمین بازپرداخت تسهیلات بانکی به موسسه های تعریف شده دارای طرح های اقتصادی مناسب بدون وثیقه و بانک جامع اطلاعاتی اعتباری را از دیگر نهادهای ملی و پولی ذکرکرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی نهاد ششم را گروه های مشاوره مالی و سرمایه گذاری و نهاد هفتم را بانک قرض الحسنه دانست و افزود: این بانک برای جهت گیری بیشتر به سوی عملیات بانکی اسلامی پیشنهاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: تشکیل این بانک به معنای جمع آوری موسسات مالی متفرقه یا صندوق های قرض الحسنه نیست و این صندوق ها می توانند در کنار این بانک قرار بگیرند. تمام موسسه های مذکور با سرمایه، مشارکت و سهام حداکثری بخش خصوصی تاسیس خواهند شد و ممکن است شرکت های دولتی مانند بانک ها و بیمه ها در آن سرمایه گذاری کنند. 

کد خبر 571564

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha